Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

johnq

Geschreven op: Vrijdag 29 Maart 2019 om 16:10
Ongepast of beledigend?

hallo lotgenoten, ik ben zo verschrikkelijk hopeloos, zit al ruim 2 jaar thuis nadat ik voor de 2e keer een burnout heb opgelopen, zou zo graag me spullen willen pakken en ergens naartoe gaan waar mensen zijn die deze verschrikkelijke ziekte snappen, heb het hele ggz traject al geprobeerd en zelfs opnames overwogen maar daar gooien ze alles op het psychische terwijl voor mijn gevoel dit echt 80% lichamelijk is en 20 % geestelijk.


heeft er iemand een suggestie hoor het het heel graag een woongemeenschap of rustoord of iets dergelijks deel je ervaring ,wordt heel er gewaardeerd zie echt geen uitweg meer en kan het alleen thuiszitten ook niet meer verdragen HELP! 

Reacties op dit bericht:

Pagina 2 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Patq op Maandag 1 April 2019 om 12:15 Ongepaste reactie?

Patrick_oudshoorn@hotmail.com

Ik woon ook vlakbij den haag.


Geschreven door: Patq op Dinsdag 2 April 2019 om 13:49 Ongepaste reactie?

Kan je eventueel whatssappen, ik kan je wel een aantal tips geven en ervaring uitwisselen


Geschreven door: Bram81 op Dinsdag 2 April 2019 om 14:31 Ongepaste reactie?

Sorry voor de late terug reactie . Hey John , ik wordt eind mei opgenomen in de kliniek . Dat duurt dan 9 weken . Eerste 3 weken zie ik Mn gezin dan helemaal niet . Maar door de depressie en angstaanvallen moet ik toch nu stappen ondernemen . Ik hoop dat ze de oorzaak kunnen ontdekken waarom ik nu voor de 2e keer burn-out gaat. Misschien therapie icm de juiste medicatie . Deze kliniek bestaat nog geen 2 jaar geloof ik . Maar valt wel onder een groter bedrijf die meerdere klinieken voor andere mentale ziektes/aandoeningen hebben . Hey John , je mag mij wel een mail sturen als je wilt . Dan kan ik je later vertellen of de kliniek me wat heeft gebracht.
Er was ook nog een ander lotgenoot op dit forum (zonder naam ) Die vroeg of we medicatie gebruikte . Ik heb fluoxetine gebruikt en oxazepam . Fluoxetine is een anti-deprisiva . Die is geadviseerd door een arbo arts . Heb ik niks aan gehad . Oxazepam remde mijn angsten . Werkt goed , alleen als je het te lang gebruikt , wordt je lichaam er afhankelijk van . En is afbouwen heel zwaar .
Sterkte iedereen


Geschreven door: Bram81 op Dinsdag 2 April 2019 om 14:40 Ongepaste reactie?

Hoi ,

Misschien een idee om een groepsapp te starten ? Omdat hier veel mensen in zitten met dezelfde klachten . Kunnen we elkaar misschien steunen en ervaringen uitwisselen .
Als jullie dit willen , zet ik Mn mobiele nummer erop.


Geschreven door: johnq op Woensdag 3 April 2019 om 00:42 Ongepaste reactie?

goed idee bram ik doe mee gelijk een oproep voor anderen die ook herkenning zoeken zou ik zeggen, bij deze


Geschreven door: Patq op Woensdag 3 April 2019 om 09:20 Ongepaste reactie?

Top idee bram! Ik doe ook mee, denk dat het voor iedereen fijn is herkenning en lotgenoten en via whatsapp is makkelijker praten


Geschreven door: Bram81 op Woensdag 3 April 2019 om 14:28 Ongepaste reactie?

Okť ,

Daar komt ie : 0653626613


Geschreven door: Bram81 op Woensdag 3 April 2019 om 21:29 Ongepaste reactie?

Mochten er meer mensen , die een fikse burn-out hebben , zich toe willen voegen tot de What,s app groepsapp , dan kan dat uiteraard .

Nummer staat bij bericht hierboven .


Geschreven door: Bram81 op Vrijdag 5 April 2019 om 14:33 Ongepaste reactie?

Groepsapp is gesloten . Toch niet zo,n goed idee ; een groepsapp voor burn out patiŽnten . Te veel prikkels

smiley

Sterkte iedereen


Pagina 2 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)