Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anneloes

Geschreven op: Zondag 15 Maart 2020 om 11:00
Ongepast of beledigend?


Hoe is het met de angstigen onder Ďonsí mbt het corona virus? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anneloes op Zondag 15 Maart 2020 om 11:03 Ongepaste reactie?


Dag iedereen.

Zelf ben ik er enorm gespannen en angstig onder, wat de klachten natuur-
lijk verergerd. Heb het lett. benauwd ervan maar ben ook verkouden (help.)
Hoop dat iemand reageert, hoewel we ermee overspoeld worden natuurlijk.

Groet Anneloes


Geschreven door: Fiona op Dinsdag 17 Maart 2020 om 12:22 Ongepaste reactie?

Hi Anneloes,

Hier ook angst inmiddels, ook al ben ik nog jong. Ik heb enorm ondergewicht door burn-out (bijna 10 kilo) en daarmee toch een beetje angstig of mijn lichaam zoiets wel kan opvangen.

Waarom ben jij angstig?


Geschreven door: Anneloes op Dinsdag 17 Maart 2020 om 13:13 Ongepaste reactie?


Ha Fiona.

Die angst herken ik ook wel, ik heb ook ondergewicht maar dat heb ik eigenlijk al heel lang (51-52 kg/1.68 m). Snelle stofwisseling icm spanning, ik eet red. goed en ben dat ook blijven doen in mín burnout ook al was en is dat vaak proppen. Het blijft moeilijk iedere dag, ik snap jouw angst goed

Daardoor, icm veel pijn en klachten, vraag ik me ook vaak af kan mijn lich-
aam dit virus aan? Ik probeer me ervan te overtuigen dat de grootste risico
factoren hoge bloeddruk, diabetes, hart- en longaandoeningen zijn. Heb ik allemaal niet ( ook al ben ik op leeftijd) en jij al helemaal niet. En er lopen wel meer magere mensen rond Fiona die dit doorstaan, dus wij ook,indien.
( ken Ďn vrouw van 92, heel tenger en iel maar ijzersterk)..

Lukt het jou niet om er wat gewicht bij te krijgen, hoeveel weeg jij nu als ik dat mag vragen?
Sterkte Fiona, grtjs Anneloes


Geschreven door: Henk op Donderdag 19 Maart 2020 om 07:36 Ongepaste reactie?

Hi,

Het begint wel steeds meer te komen moet ik zeggen. Niet zozeer voor mijzelf maar voornamelijk voor de mensen om mij heen.

Ondanks dat ik wel gewicht aan het verliezen ben, ben ik nog lang niet in de buurt van de ondergewicht grens. Maar ik kan me goed voorstellen dat jullie dit spannend vinden. Optimistisch blijven, hoe lastig ook is je krachtigste wapen ertegen.

Gr. Henk


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)