Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Birgit

Geschreven op: Donderdag 20 Februari 2020 om 06:02
Ongepast of beledigend?

Lieve lotgenoten,
Wat is het soms zwaar om met een burn out en overspannen te zijn. Om te gaan. Vooral de wisseling van stemming en energie vind ik moeilijk. Zou graag meer willen slaapen of om 4.00uur iemand willen bellen wanner ik al wakker ben en de wereld nog slaapt. Hoe is dat bij jullie?

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: W op Zaterdag 22 Februari 2020 om 13:37 Ongepaste reactie?

BO is hartstikke zwaar! Bi mij is het nu zo''n 4 jaar geleden maar ik ben nog altijd met de rest verschijnselen aan het stoeien.
Over het algemeen gaat het goed met me maar ik merk dat het een kwestie is van voortdurend opletten.
Sterkte, ik hoop dat je slapen snel wat verbetert.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)