Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

G

Geschreven op: Woensdag 19 Februari 2020 om 21:58
Ongepast of beledigend?

Lieve lotgenoten,

Wilde graag even om jullie visie vragen en mijn verhaal delen.
Ik lig nu een tijdje uit de running vanwege surmenage(tussen overspannen en burnout in).
Ben 24 en was net begonnen met mijn nieuwe baan. Mijn relatie was net uit en mijn moeder is 3 jaar geleden overleden.
Ik blijf veel spanning ervaren/soms wazig zien en heb nu ook weer drukkend gevoel op de borst.
Ga binnenkort op advies van bedrijfsarts weer meer naar werk, maar heb nog geen idee wat ik anders moet doen om dezelfde situatie te voorkomen.
Iemand die dit herkent of tips heeft? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Alu op Donderdag 20 Februari 2020 om 08:34 Ongepaste reactie?

Heel herkenbaar ik herken dat wazige zien ook. Mij helpt het dan om te achterhalen waar de spanning vandaan komt en meer activiteiten te doen die rust geven.

Sterkte!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)