Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

petra

Geschreven op: Maandag 13 Januari 2020 om 09:08
Ongepast of beledigend?

i is weer zover.
al 3x overspannen geweest en nu weer.
weer zo uit het niets van de ene op andere dag
dan zou je zeggen je weet hoe je er uit moet komen
maar nee hoor voorledig ingestort
kan niks meer me lichaam wil niet me gedachten zeggen alleen maar ikwil dit niet! waarom .steeds heel erg overstuur. dat ik kokhalzend door het huis loop de angst door mijn lijf dat ik weer me aan ander iemand voel ,
en al die angsten gieren door me lijf eet niet me lichaam dus weer naar de kl*te wil werken ik heb t daar zo naar me zin heb nu oxazepam maar tegelijk weer angstig voor .. en maar zoeken op t internet ..of er andere zijn die zich net zo voelen als mij ..of dat ik weer anders ben. hoe moet ik dit weer oplossen .paniek!! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: vervolg op Maandag 13 Januari 2020 om 09:47 Ongepaste reactie?

ik ben ook zo boos loop ook maar te ijsberen weet niet wat ik moet doen ,,bed in ,,opruimen chaos voel ik ..en steeds de gedchten dit hoeft niet meer voor mij


Geschreven door: verder op Maandag 13 Januari 2020 om 12:15 Ongepaste reactie?

ik vraag me af hoort t erbij ik wil maar weg weg van t gevoel op vakantie gaan
dat ijsberen bewegende benen ,t onder de douche er af wassen
denken dat ik t nooit zou accepteren weer
heel erg boos zijn waarom ik?


Geschreven door: Dennis1985 op Maandag 13 Januari 2020 om 19:59 Ongepaste reactie?

Ik raad jullie aan om via de huisarts een psycholoog te zoeken. Eventueel de praktijkondersteuner vd huisartspraktijk voor het wachten tot je terecht kan. Sterkte.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)