Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bram

Geschreven op: Zondag 22 December 2019 om 12:19
Ongepast of beledigend?

Hou allemaal.

Voor mijn gevoel heb ik mijn burnout al best ver onder controle. Het is nu zo''n anderhalf jaar geleden. Alleen mijn geheugen is echt nog dramatisch. Kom niet op namen en vergeet gewoon wat ik gedurende een dag gedaan heb. Ik heb dit altijd laten rusten en gedacht dat dit met de tijd wel beter zou worden. Het is nu dis zo''n anderhalf jaar al gaande. Word het tijd om eens naar een huisarts te gaan om andere opties te bekijken of is dit normaal na een burn out?
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anneloes op Donderdag 26 December 2019 om 10:55 Ongepaste reactie?


Bram,

ik kan alleen maar zeggen dat ik (nog) exact hetzelfde heb, na ongev. 1 jr in ‘n burnout te zitten. Kon bv voorheen feilloos namen van bekende BN-rs, nu moet ik geregeld heel diep graven. En vraag me niet wat ik (eer)gisteren heb gedaan of gegeten....( toevallig nu van gisteren wel, niets gedaan dus).

Ik denk dat dit nog steeds ‘n symptoom van de b.o is, of dat helemaal over gaat? Heb er zo m’n twijfels over, uiteindelijk is er wel wat gebeurd ‘daarbo-
ven’. Wat had/heb jij verder aan symptomen, hoe heb jij die meer onder contrôle kunnen krijgen?

Fijne 2e kerstdag,
Groet Anneloes
Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)