Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Danielle

Geschreven op: Donderdag 7 November 2019 om 19:23
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal
De reden dat ik hier ben gekomen is het volgende en ik hoop dat iemand het herkend en of tips heeft
Een aantal weken geleden ben ik volledig ingestort
Dit door meer dan een jaar lang heel veel stress een verhuizing achter de rug etc
Bij mij begon t met ernstig vermoeidheidsklachten, lichamelijke klachten, opgejaagd gevoel en snel geÔrriteerd en zo uit het niets werd ik zwaar depressief wakker
Op zeer korte termijn heb ik afsrpaak bij GGZ
Volgens de huisarts sowieso een zware burn out
Mijn gevoelens en gedachten wankelen heel erg
Ene keer denk ik de oorzaak v depressie is heimwee naar oude woonplaats ( overigens nooit voor de depressie/burnout heimwee klachten gehad)dan weet ik zeker nee het komt van alle spanningen rondom schulden
Is dat herkenbaar al deze gedachtens
?
Wat ik zelf nog de laatste week paar keer had...ik kan heel moeilijk in slaap komen klok v 3 uur zie ik nog dan val ik even inslaap om vervolgens wakker te worden bevangen door een heel naar gevoel ( alsof je uit jezelf bent en werkelijkheid ) en niet echt goed weten en beseffen waar je bent en niet voelen etc dat je gewoon thuis bent je lieve hondje er is en je partner, echt verschrikkelijk gevoel

Gisteren voelde ik me heel goed overdag en heb voor mijn doen best veel gedaan en vervolgens volgende weer somber en moe voelen ( over prikkelt door vorige dag)


Ben benieuwd als iemand dit herkent
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: W op Vrijdag 8 November 2019 om 11:38 Ongepaste reactie?

Als je de voorgaande topics door leest zal je vast veel herkenning vinden.
De ggz zal je zeker verder kunnen helpen . Maar rust en regelmaat kan je mu zelf al inzettenSterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)