Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Yellow Film & TV

Geschreven op: Woensdag 6 November 2019 om 10:27
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Ik doe research voor een project van Yellow Film & TV (Finland). We zijn bezig met het maken van een documentaire over de moderne werkcultuur op kantoor. De werktitel voor de film is The Happy Worker - or how bullshit took over the workplace, en op dit moment zijn we op zoek naar mensen die hun ervaringen hiermee willen delen.

Wereldwijd is slechts iets meer dan 10% van de werknemers blij in hun werk, de rest probeert enkel de dag door te komen of werkt zelfs actief tegen zijn werkgever in. Honderdduizenden mensen, zo niet miljoenen, brengen hun dag door in onnodige ellende. Dit heeft serieuze gevolgen voor de geestelijk gezondheid en levensvoldoening.

Met de film willen we laten zien welke prijs we uiteindelijk als mens betalen voor deze werkcultuur en welke andere manieren er zijn voor een gezonde organisatie van werk en het motiveren van mensen.

Ten behoeve van de film willen we een diverse groep samenstellen die persoonlijk gezondheidsklachten ervaren, of ervaren hebben, veroorzaakt door hun kantoorwerk.

Onder de begeleiding van een gerenommeerde psychotherapeut en in de vorm van een workshop zullen we deze groep filmen en begeleiden om hun eigen ervaringen te delen en samen te werken aan hoe deze problemen voorkomen hadden kunnen worden, en hoe andere te behoeden voor de gevolgen van deze werkcultuur.

Voor de workshop zullen de voorwaarden worden besproken met de deelnemers en kunnen zij zelf voorwaarden aandragen. De werktaal van de workshop is Engels.

Heb je interesse, neem contact op via yellowfilmtvfi@gmail.com
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)