Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Pat81

Geschreven op: Donderdag 17 Oktober 2019 om 13:17
Ongepast of beledigend?

Zijn er mensen die uit een langdurige burn out zijn gekomen ?? En die goed zijn hersteld ?

Ik zit er nu 2,5 jaar in en de klachten zijn niet afgenomen .

Elke dag extreem moe , mentaal en lichamelijk . Hoofdpijn , overprikkeld , spierpijn, spierverkrampingen en een waas in Mn hersenpan .

Ik wordt er zo wanhopig door en ben bang dat ik niet herstel .

Daarom hoop ik dat er mensen zijn , die me een beetje hoop kunnen geven en die uit een meerderjarige burn out zijn gekomen .
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: A op Zondag 20 Oktober 2019 om 16:42 Ongepaste reactie?

Misschien ben je wel behandeld voor de psychische achtergrond van je burnout maar onvoldoende voor het lichamelijke deel. Dan blijven de klachten. (hoe lang herstel duurt en of dat volledig is, durf ik niks over te zeggen, ben geen deskundige! Wel denk ik dat het een stuk verbeteren kan)
Kijk eens op de site van csr centrum voor achtergrond wat dit betreft. https://www.csrcentrum.nl/algemeen/blog Misschien vind je daar ook een coach die je kan helpen (wel kritisch kijken naar iemand die echt deskundig is en niet zomaar een beetje vage coach is die toevallig ook csr cursussen heeft gedaan)


Geschreven door: Pat81 op Donderdag 24 Oktober 2019 om 15:28 Ongepaste reactie?

Bedankt voor je reactie A . Bij mij in de buurt zit geen CSR coach .

Jammer dat er weinig leven is op dit forum smiley


Geschreven door: Dennis1985 op Donderdag 24 Oktober 2019 om 19:42 Ongepaste reactie?

Je kunt beter je vragen stellen op een facebook groep. Er zijn er 3 in totaal waar je dagelijks 10 tot 40 antwoorden krijgt op vragen. Heeft uiteindelijk meer voor mij betekend dan dit forum idd


Geschreven door: Pat81 op Donderdag 24 Oktober 2019 om 22:38 Ongepaste reactie?

Bedankt voor de tip , Dennis smiley


Geschreven door: L op Zondag 27 Oktober 2019 om 18:56 Ongepaste reactie?

Hoe heet deze fb groep?


Geschreven door: Dennis1985 op Maandag 28 Oktober 2019 om 15:15 Ongepaste reactie?

Gwn ff zoeken op burn out. Burn out voor lotgenoten vind ik de fijnste van de 3.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)