Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Henk

Geschreven op: Woensdag 2 Oktober 2019 om 15:42
Ongepast of beledigend?

Goedemiddag Allen,

Ik ben sinds augustus thuis komen te zitten met overspanning. Door een periode van stress op het werk en privť Nou heb ik een vraag.

Voel mij al tijden futloos en moe, weinig energie door de dag heen. Hebben jullie tips om dit te verstreken?
Ik start binnenkort met gesprekken bij de psycholoog.

Bloed en ontlasting zijn getest hier is niks te vinden.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Tessa op Woensdag 2 Oktober 2019 om 21:15 Ongepaste reactie?

Hi Henk,

Wat ontzettend vervelend dat je in deze situatie zit.

Het belangrijkste wat je kunt doen is goed je rust pakken en niets moeten van jezelf. Dat is vaak al heel moeilijk. Van de vermoeidheid zul je nog wel een tijdje of tijdlang last van hebben. Alles gedoseerd doen. Stel 1 doel per dag of dagdeel, net wat je aan kunt. Bijvoorbeeld ''s ochtends stukje wandelen en ''s middags iets in het huishouden o.i.d. Tussendoor lekker liggen op de bank of bed, slapen als het kan en anders lekker met de ogen dicht even bijkomen.

Rust en regelmaat en jezelf zeer weinig belasten. Ook in sociale contacten.

Goed van je dat je naar de psycholoog gaat. Mocht je niet genoeg diepgang daar in vinden of helpt het niet genoeg naar je zin, vraag je huisarts dan naar een verwijzing voor een psychotherapeut. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Oh en acupunctuur hielp mij ook.

Veel succes, Tessa.


Geschreven door: Sybille op Zondag 13 Oktober 2019 om 18:16 Ongepaste reactie?

Ik heb al drie jaar een burn out. Onrust, te. Wenig slaapen, toch nog veel van mezelf moeten en de eenzam heit die ontstaat wanner je niet meer mee kunt doen. Soms voel ik mij goed. Vooral ''savonds. In de tussentijd is mijn vriend ongeneeslijk ziek geworden. Dat geeft stress waardoor ik weer terugval


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)