Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Eric

Geschreven op: Woensdag 11 September 2019 om 13:07
Ongepast of beledigend?

Ook ik heb 2 jaar geleden, een burn out gekregen. Na 20 jaar te veel werken, te veel sporten, te veel bezig zijn.
Dus geen goede arbeids rust verhouding.
Bij mij kwam de burn out van de ene op de andere dag.
Kon in 1 x niks meer. Alleen maar slapen.eerste half jaar zo''n 15 uur per dag. En als ik wakker was had ik hoofdpijn was ik misselijk draaierig of moe. Een pijnstiller hielp niet echt.
Oxzazepam. Voorgeschreven gehad. Maar nooit ingenomen.
Wilde graag zelf beter worden.
Wilde naar mijn lichaam luisteren. Als ik moe was ging ik liggen en ook bij de andere klachten. Pijnstillers hielpen me toch bijna niet.
Wat was ik blij dat ik geen alleenstaande moeder van 3 kinderen was. Zonder oma''s..
Maar wat waren de klachten frustrerend.
Vroeger liep ik marathon''s en nu was alles te veel.
Ik had weinig aan dokters fysio of ggz omdat ik voor mijn gevoel niet ergens mee zat.. ja met de burn out klachten en hoe ik er zo snel vanaf zou komen..
Maar dat lukte helaas niet.
Ik denk dat het erg goed zou zijn dat iedereen met een burn out meteen via de zorgverzekeraar een burn out coach zou krijgen. En mensen niet onnodig online gaan zoeken..of van het kastje naar de muur gestuurd worden...
Ik heb zelf ook veel gedaan. Van runningtherapie. Tot autonomiegroepstraining.
Ad geen suiker meer. Sliep veel. Magnesium. Vit c, b.
Probeer te sporten...maar dat blijft lastig. Wordt na 2 jaar burn out nog steeds duizelig.
Ook nog steeds last van brainfog...watten in mijn hoofd.deuzig gevoel. Vaak spanningshoofdpijn.
De angst en de spanning worden heel langzaam minder.
En wordt heel langzaam minder onrustig
Nu na 2 jaar. Heb ik nog steeds veel regelmaat.
Ik.slaap van 21.45. Tot 7.15 en rust smiddags van 12 tot 14.
En merk echt maar heel langzaam vooruit gang... in dat ik na het werken savonds nog wat energie heb om de kinderen op bed te leggen een verhaal voor te lezen.
Of andere huishoudelijke taken.

Vind het ook nog steeds lastig om mijn grenzen op te zoeken. Omdat ik er al zo vaak overheen gegaan ben en er dan weer een tijdje last van heb.
Ook met het sporten...lastig om naar je lichaam te luisteren wanneer je te ver gaat.
Benieuwd of iemand zich in mijn verhaal herkent en tips zijn zeer welkom 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Bram81 op Vrijdag 4 Oktober 2019 om 14:25 Ongepaste reactie?

Hoi,

Ook ik zit al ruim 2 jaar in burn out . En nog steeds extreem moe , veel spierverkrampingen en ook spanningshoofdpijn . Ook die waas in Mn hoofd .Veel oppas voor Mn 3 kleine kinderen . Werk kwijt na 17 jaar vaste dienst . Zo,n burn out is een loodzwaar proces .

Succes met je herstel


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)