Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Essie

Geschreven op: Dinsdag 6 Augustus 2019 om 16:27
Ongepast of beledigend?

Hoi Allemaal,

Ik zoek een beetje naar herkenning... ik ben 10 maanden geleden met een burn-out en veel lichamelijke klachten thuis komen te zitten. Last van mijn darmen en misselijk. Zo nu en dan als ik in een bepaalde houding zat spiertrekking in mijn rug. In januari heb ik Body stress release behandeling ondergaan waarna ik 24 uur later een fikse buikgriep heb gehad van een week waarbij ik geheel verkrampte en overal een soort plopjes in mijn spieren kreeg. Die plopjes/ spiertrekkingen zijn tot de dag van vandaag nooit meer weg gegaan de ene dag zijn ze erger dan de andere dag.

De ene dag kan ik ze best goed verdragen en zijn ze minder en de andere dag maak ik me er toch best wel zorgen over. Ik heb toen ze begonnen op Google opgezocht wat het zou kunnen zijn en dat was een grote fout &
128580; daarna ben erg onzeker en angstig geworden.

Herkent iemand misschien deze klachten? Dat geeft me misschien wat meer rust&
128517;

Groetjes, Essie 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anneloes op Dinsdag 6 Augustus 2019 om 23:02 Ongepaste reactie?Dag Essie.

Toevallig, of niet, was ik vandaag bij de fysio omdat ik die plopjes in mijn benen heb, naast pijn, Dat zijn idd spierkrampjes die willekeurig hun gang gaan, wrsch door te hoge spierspanning. Niets om je zorgen over te maken maar ik snap goed dat je er veel last van hebt. Onbewusr ben je daar ook op gefocust wrsch, vervelend voor je. Hoop dat het je wat gerust stelt iig.

Petsoonlijk maak ik me meer zorgen over mín buik/darmen, dat vind ik een regelrechte ramp.
Zou je daar msch iets neer over willen vertelken, wat je klachten zijn, hoe je daar mee omgaat etc.?

Bedankt alvast,
Gr Anneloes


Geschreven door: Essie op Donderdag 8 Augustus 2019 om 07:30 Ongepaste reactie?

Hoi Anneloes,

Bij mij zit het helaas in letterlijk elk spiertje in in mijn lichaam. De ene dag kan ik het beter relativeren dan de andere dag.... de huisarts zegt dat het spanning is idd. Dus dat probeer ik steeds te herhalen voor mijzelf.
Heb jij het echt alleen in je benen of verder ook nog?

Mijn darmen werden vanzelf minder heftig toen ik zelf rustiger werd... ik had vooral heel veel last van diarree... eigenlijk zodra ik opstond moest ik rennen... maakte me daar ook veel zorgen over en was ook heel erg misselijk.... maar ook dat zodra ik rustiger werd en meer rust kreeg werd dit minder gelukkig en dat is nu helemaal weg!

Ohhja om waf rustiger te worden ben ik valdispert stemming gaan slikken ... na een aantal dagen begon dat te werken en heb het echt wel een tijd geslikt en werkte voor mij goed!

Groetjes,
Essie


Geschreven door: Anneloes op Vrijdag 9 Augustus 2019 om 10:57 Ongepaste reactie?


Essie,

ik voel dat idd ook wel eens ergens anders in mín lichaam, bv mijn rug of bij mín mond, maar het meeste toch in mijn benen. Als ik zit bv begint het in Ďn kuit te ploppen, ik viel dat toch als spiertrekkingen. Doet het bij jou ook pijn soms?

Essie, ik heb nog Ďn vraag ( elders ook al gevraagd op dit forum), ben jij door die darmproblemen ook afgevallen en komt/kwam het er ook niet meer bij?
Ik maak mij daar erg veel zorgen over want ik was al te dun.
Heel fijn als je wilt reageren.

Sterkte en groet,
Anneloes


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)