Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bram

Geschreven op: Woensdag 31 Juli 2019 om 11:55
Ongepast of beledigend?

Beste allemaal.

Een jaar geleden een burnout gekregen met daarbij volgens de psycholoog een paniekstoornis.

Nu een jaar later gaat het stukken beter en denk ik soms zelfs dat het over aan het gaan is. Alleen heb ik soms zo''n terugval. Gisteren was ik ziek en dan lijkt het wel alsof ik niet eens meer op mijn benen kan staan. Alsof ik er elk moment doorheen kan zakken. Ook als ik bijvoorbeeld in een achtbaan geweest ben sta ik helemaal te shaken op mijn benen. Terwijl ik hier in het verleden erg goed tegen kon.

Is dit voor mensen herkenbaar?
Ben vaak toch bang dat ik nog vervolgstappen moet ondernemen

Gr. Bram 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anneloes op Woensdag 31 Juli 2019 om 17:12 Ongepaste reactie?


Bram,

welkom op dit forum hier.
Ikzelf zit sinds ongev. 5 mnd in ‘n b.o, die zich bij mij vnl fysiek manifesteert
Barst v/d klachten en voel me geregeld heel beroerd. Gebruik sind ‘n aantal weken antidepressivum maar ben daar niet erg blij mee vwg bijwerkingen..
Mijn leven staat compleet on hold mom.

Jij bent al veel verder in dit proces, wat fijn voor je dat je je al stukken beter voelt. Laat je niet te zeer ontmoedigen door ‘n terugval, msch ben je onge-
merkt toch over je grenzen gegaan. Die grenzen liggen wrsch ook ‘lager’ dan je van jezelf gewend benf, dat kan een valkuil zijn.

Als ik vragen mag, wat bedoel jij met ‘ gisteren was ik ziek ‘, wat voelde je?
En waar denk je aan mbt vervolgstapoen nemen?
Dit zijn ook vragen uit eigenbelang, om eerlijk te zijn,

Sterkte en groet,
Anneloes.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)