Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Dennis1985

Geschreven op: Maandag 22 Juli 2019 om 18:42
Ongepast of beledigend?

Loslaten en verder gaan,

Hej allemaal,
Ik heb vandaag goed nieuws gekregen. De mri was helemaal ok. Daarmee is mijn grootste angst/stressor weggenomen.
Ik voel mij ook letterlijk veel beter nu dan bijv gisteren om deze tijd.

Ik denk ook dat het langzaam de goede kant op gaat. Ik heb gisteren gewerkt. Ik merkte wel veel van mijn klachten en deze zullen waarschijnlijk nog wel wat tijd nodig hebben om volledig weg te trekken maar ik weet nu dat ik gezond ben. Niks mankeer.

Daarmee kan ik bouwen aan de weg uit deze tunnel. En daarmee is er een eind gekomen voor mij om hier bij jullie te zijn.

Met de mensen die ik heb gesproken, dankjewel voor jullie steun. En voor de rest iedereen veel beterschap en hopelijk komt iedereen er weer bovenop.

Groet,

Dennis 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Demi op Zaterdag 27 Juli 2019 om 18:50 Ongepaste reactie?

Hallo Dennis,

Weet niet of je dit nog leesr, maar wat fijn dat je MRI goed is en je dit rust geeft. Hopelijk voel jij je snel weer wat beter.

Groetjes Demi


Geschreven door: Dennis1985 op Woensdag 31 Juli 2019 om 22:29 Ongepaste reactie?

Hej Demi, lief van je berichtje.

Het gaat nog steeds met vallen en opstaan. Ik weet nu wel dat ik gezond ben en kan ook eigenlijk redelijk goed slapen nu en weer plezier hebben in het leven, hetzij helaas met dosering. Want m''n enige en grote ontwrichtende klacht overprikkeling is helaas nog altijd acte present. Dagelijks hier last van. Voor de rest ben ik ok.

Ik hoop dat dit snel beter gaat maar volgens mij kan het lang duren..


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)