Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Mensen met ervaring in het weer werken?

Geschreven op: Zaterdag 20 Juli 2019 om 12:36
Ongepast of beledigend?

Hoi medemensen,

Zijn er hier mensen met die ook al weer werken? Hoe ging dat bij jullie? De eerste dsgen/maanden. Klachten, geen klachten? Ik ben erg benieuwd!

Groetjes 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Dennis1985 op Zaterdag 20 Juli 2019 om 21:26 Ongepaste reactie?

Hej.

Ik heb de ellende en pech dat ik mijn burn out klachten kreeg op het eind vd opleiding. Ben 33 jaar en na een voltijds mbo4 heb ik nu dus nergens recht op mbt sociale vangnetten. Zonder de steun van m''n ouders zou ik dus gewoon kansloos en dakloos zijn geraakt in dit geweldige land.

Dat gezegd hebbende heb ik dus enkel alleen nog m''n bijbaantje die ik had naast de opleiding en daar was ik 2,5 mnd ziekgemeld om naast 40u stage niet nog meer te moeten handlen.

Morgenvroeg is echter mijn eerste dag weer en dit is volledig in m''n eentje een tankstation bedienen van 0900 tot 1500u.

Ook daar is niks reÔntegratie traject achtig iets en is het gwn met de kop door de muur. Mocht ik het aankunnen dan mag ik zolang als ik geen volledige baan aankan met 300 euro pmd rond komen in ons geweldig Nederland (inc zorgtoeslag welteverstaan)

Het moge duidelijk zijn dat als/wanneer ik hier ooit weer bovenop kom er geen enkele werkgever meer is waarvoor ik ooit nog zover zal gaan dat dit mij weer overkomt. Uiteindelijk worden we gewoon gebruikt en als je niet meer voldoet ben je gwn een zak stront.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)