Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Annemarie

Geschreven op: Zaterdag 13 Juli 2019 om 23:34
Ongepast of beledigend?

Hoi, ik zit nu zo’n 8 maanden in een burn-out en achteraf gezien zat dit er al jaren aan te komen. Ook ben ik 7 maanden zwanger. Hoewel ik tegen beter weten in, de eerste maanden heb geprobeerd te reïntegreren, ben ik nu al een paar maanden 100% ziek gemeld en ga ik bijna officieel met verlof. Ik zou graag in (online) contact komen met iemand die in dezelfde situatie zit of heeft gezeten. De burn-out is werkgerelateerd, heb begrip vanuit collega’s en een super relatie waar ik veel steun uit haal. Ik mis alleen het begrip en medeleven van mijn sociale omgeving waardoor ik me onbegrepen en soms eenzaam voel. Zij hebben het druk met hun eigen leven en zien denk ik niet ‘achter de schermen’ hoe ik me hier doorheen moet vechten. De zwangerschap gaat overigens goed, hoewel ik dit natuurlijk graag anders had ervaren, de zwangerschap maar ook de laatste maanden als niet-moeder en als niet-ouders in een gelijkwaardige relatie. Er is weinig sprake van genieten, zoals de meesten hier zich zullen kunnen voorstellen.
Ik heb ook trajecten lopen met professionals. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mir op Zondag 14 Juli 2019 om 10:09 Ongepaste reactie?

Hoi Annemarie,

Veel herkenning in je gevoel van eenzaamheid. Het leven van iedereen lijkt gewoon door te gaan en wij staan aan de zijlijn en worstelen de dagen door. Voor sommige lijkt het zelfs teveel moeite om alleen even een appje te sturen. Maar goed in zulke tijden leer je je echte vrienden kennen hè...
Vervelend dat je dit hebt tijdens je zwangerschap. Hopelijk kan je straks wel van je kleintje genieten!! Misschien knap je er wel van op.
Ik heb zelf een gezin met 3 kids vind ik ook best lastig te combineren heb het gevoel dat ik aan alle kanten tekort schiet.
Sterkte met alles!!

Liefs Mir


Geschreven door: Bram op Zondag 14 Juli 2019 om 12:00 Ongepaste reactie?

Hoi annemarie.

Ik zit nu ook 8 maanden thuis met een burn out. Voornamelijk werkgerelateerd. Al heb ik mijzelfcook erg uitgeput met te weinig slaap.
Ik kreeg mijn burnout toen mijn vriendin zwanger was van een tweeling. Nu zijn ze ondertussen 5 maanden oud. Hoewel het soms erg lastig is om goede zorg vo9r ze te dragen, straalt het ook veel liefde uit, wat dan weer wel ten goede komt. Mocht je in contact willen komen om wat tips aan elkaar uit te wisselen hoor ik het graag

Gr bram


Geschreven door: Annemarie op Dinsdag 16 Juli 2019 om 10:00 Ongepaste reactie?

Bedankt Mir en Bram,
Herkenning en erkenning en het gevoel niet de enige te zijn doet me al heel wat. Voor mijn gevoel heb ik nog 2 maanden om op een hoger energielevel te komen om het komende slaaptekort enigszins de baas te zijn en niet helemaal gek te worden. Helaas staat het 3e trimester juist voor het tegenovergestelde, wat ik ook merk, fysiek en qua slaap. Neem me voor om nóg meer in mijn eigen prioriteiten te denken en mijn wereld kleiner te maken. Dan maar ‘zombie’ met weinig contacten.
Ja appen doet bijna niemand meer.. toch n kleine moeite? Heb ik mezelf te flink gehouden naar buiten toe?
Bram, hoe heb je dat met je partner opgevangen? Zij zal ook niet helemaal zichzelf zijn geweest na een zwangerschap en een bevalling van een tweeling, en dan jullie beiden een slaaptekort (neem ik zomaar aan). Hoe verdeel je dat als je beiden (soms) aan de grond zit?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)