Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sofie

Geschreven op: Woensdag 26 Juni 2019 om 16:04
Ongepast of beledigend?

Even een overpeinzing.
Bedrijfsarts heeft mij begin juni voor 100% ziekgemeld en de enige ‘opdracht’ was om een koffiemomentje te plannen. Daarna zou ik terugkomen voor een tweede gesprek na 5 wk. Mu is het koffiemoment een gesprek geworden met mijn werkgevr waar al gevraagd werd welke werkzaamheden ik zou kunnen oppakken na de zomervakantie. Ze stelde voor om dat in samenspraak te doen met een verzuimcoordinator vh werk en hebben hier nu een afspraak voor gepland volgende week. Ik heb hier ja op gezegd maar ik vind het eigenlijk gek omdat ik alleen maar koffie zou drinken. Ben echt nog niet beter nl. Tevens heeft mijn werkgever de vervolgafspraak met bedrijfsarts bij een andere arts gepland die met onze school samenwerkt. Mag dit allemaal wel?

Heb sinds afgelopen gesprek echt meer stress en heb ongeveer drie dagen over gedaan om een mail te schrijven aan mijn werkgever over dat ik dit eigenlijk te snel vindt allemaal en dat ik in dit stadium helemaal nog geen beslissingen kan nemen. Maar omdat ik mondeling al toe had gezegd zal ik gaan maar het zit me toch niet lekker. Heb nu het idee dat ik gepuched wordt. Weet niet zo goed of mijn werkgever het advies vd bedrijfsarts nast zich neer mag leggen want 100 % ziek is dus ook niet dit soort afspraken inplannen? Heeft iemand tips? Ik sinds sinds begin april thuis en werk in het voortgezet onderwijs. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)