Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Charlot.

Geschreven op: Maandag 10 Juni 2019 om 12:37
Ongepast of beledigend?

Hallo door bijter.
Ik hoop dat je soms nog even hier kijkt.
Hoe gaat het inmiddels met je??
Ben reuze benieuwd of het afbouwen van de medicijnen is gelukt.
Hier gaat het wel goed.
Neem soms wel weer teveel hooi op de vork en ben daarna een paar dagen erg moe en moet dan even bij komen.
Gebruik nog wel medicijnen en vind het lastig om te stoppen.
Zou graag van je vernemen hoe dat bij jou is gegaan.
Voel me wel stukken beter.
Moon hoe gaat het met jou.
Hopelijk gaat het met jullie ook stukken beter.
Wat een rotting was dat toch.
Hoop dat ik nog iets van jullie hoor.
Groetjes Charlot.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Dennis1985 op Maandag 10 Juni 2019 om 19:57 Ongepaste reactie?

Herkenbaar van teveel hooi op de vork nemen.
Of dit nu werkgerelateerd of thuis is. Gisteren dacht ik voetbal te kunnen kijken. Het was teveel. En ook de dag erna merkte ik het nog steeds. Bij het opstaan minder vitaal en over de hele dag vermoeider. Ook voelde ik weer meer de symptomen van de cognitieve klachten.

Vandaag eigenlijk vrijwel geen beeldscherm gezien en merk ook dat me dat goed doet. De computer is altijd m''n grote hobby en trouwe toeverlaat geweest. Het feit dat ik die nog maar één uur per dag kan verdragen is heftig.

Mijn burn out duurt nu één maand. Doordat ik niet om de klachten heen kon heb ik direkt actie moeten ondernemen waardoor ik niet de uitgeputte fase heb bereikt en meegemaakt maar god was is het heftig om dit mee te maken.

Nog 2 weken stage en donderdag mn presentatie en beoordeling. Daarna ga ik proberen m''n 10mg temazepam af te bouwen. 3 weken dagelijks gebruik..

Ik hoop dat ik weer m''n goede geheugen en snelle reactierespons terug krijg in de toekomst. Het voelt zo akelig om niet te kunnen wat tot 7 mei normaal was.


Geschreven door: Miriam op Woensdag 12 Juni 2019 om 09:12 Ongepaste reactie?

Hoi Charlot
Ik ben ook heel benieuwd hoe het nu met Doorbijter is. Ik was ruim 1 jaar klachtenvrij maar na enkele gebeurtenissen weer terugval. Piekeren en malende gedachten en vol stress. Probeer het te accepteren maar schiet af en toe weer in de paniekmodus. Het is als balanceren. Ben weer even gevallen.
Probeer te accepteren dat ik nu eenmaal zo ben. Net een accu en die is nu weer even leeg.


Geschreven door: Charlot op Donderdag 13 Juni 2019 om 22:19 Ongepaste reactie?

Hoi Mirjam.
Ik zou ook graag willen weten hoe het met Doorbijter en Moon gaat.
Ik denk wel goed want ze komen hier bijna nooit meer.
Heb regelmatig op de site gekeken maar het is al lange tijd stil wat Doorbijter en Moon betreft.
Hopelijk is dit een goed teken.
Met mij gaat het wel goed op een paar terugvallende na.

Maar ik denk ook dat we kwetsbaar blijven.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)