Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Charlot.

Geschreven op: Maandag 10 Juni 2019 om 12:37
Ongepast of beledigend?

Hallo door bijter.
Ik hoop dat je soms nog even hier kijkt.
Hoe gaat het inmiddels met je??
Ben reuze benieuwd of het afbouwen van de medicijnen is gelukt.
Hier gaat het wel goed.
Neem soms wel weer teveel hooi op de vork en ben daarna een paar dagen erg moe en moet dan even bij komen.
Gebruik nog wel medicijnen en vind het lastig om te stoppen.
Zou graag van je vernemen hoe dat bij jou is gegaan.
Voel me wel stukken beter.
Moon hoe gaat het met jou.
Hopelijk gaat het met jullie ook stukken beter.
Wat een rotting was dat toch.
Hoop dat ik nog iets van jullie hoor.
Groetjes Charlot.
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Dennis1985 op Maandag 10 Juni 2019 om 19:57 Ongepaste reactie?

Herkenbaar van teveel hooi op de vork nemen.
Of dit nu werkgerelateerd of thuis is. Gisteren dacht ik voetbal te kunnen kijken. Het was teveel. En ook de dag erna merkte ik het nog steeds. Bij het opstaan minder vitaal en over de hele dag vermoeider. Ook voelde ik weer meer de symptomen van de cognitieve klachten.

Vandaag eigenlijk vrijwel geen beeldscherm gezien en merk ook dat me dat goed doet. De computer is altijd m''n grote hobby en trouwe toeverlaat geweest. Het feit dat ik die nog maar één uur per dag kan verdragen is heftig.

Mijn burn out duurt nu één maand. Doordat ik niet om de klachten heen kon heb ik direkt actie moeten ondernemen waardoor ik niet de uitgeputte fase heb bereikt en meegemaakt maar god was is het heftig om dit mee te maken.

Nog 2 weken stage en donderdag mn presentatie en beoordeling. Daarna ga ik proberen m''n 10mg temazepam af te bouwen. 3 weken dagelijks gebruik..

Ik hoop dat ik weer m''n goede geheugen en snelle reactierespons terug krijg in de toekomst. Het voelt zo akelig om niet te kunnen wat tot 7 mei normaal was.


Geschreven door: Miriam op Woensdag 12 Juni 2019 om 09:12 Ongepaste reactie?

Hoi Charlot
Ik ben ook heel benieuwd hoe het nu met Doorbijter is. Ik was ruim 1 jaar klachtenvrij maar na enkele gebeurtenissen weer terugval. Piekeren en malende gedachten en vol stress. Probeer het te accepteren maar schiet af en toe weer in de paniekmodus. Het is als balanceren. Ben weer even gevallen.
Probeer te accepteren dat ik nu eenmaal zo ben. Net een accu en die is nu weer even leeg.


Geschreven door: Charlot op Donderdag 13 Juni 2019 om 22:19 Ongepaste reactie?

Hoi Mirjam.
Ik zou ook graag willen weten hoe het met Doorbijter en Moon gaat.
Ik denk wel goed want ze komen hier bijna nooit meer.
Heb regelmatig op de site gekeken maar het is al lange tijd stil wat Doorbijter en Moon betreft.
Hopelijk is dit een goed teken.
Met mij gaat het wel goed op een paar terugvallende na.

Maar ik denk ook dat we kwetsbaar blijven.


Geschreven door: Doorbijter op Vrijdag 21 Juni 2019 om 13:56 Ongepaste reactie?

Charlot en Mirjam,
Hier ben ik weer even. Het gaat nog helemaal niet goed. Door de burn out heb ik een medicijnverslaving over gehouden. Van de pammetjes. Het is me nog niet gelukt daar vanaf Te komen. Heb heel erg last van ontwenning en kan eigenlijk niks. Ook niet met de kinderen. Ben hele dagen thuis vooral op de bank en tot niks in staat. Ik zit nu veel op t forum voor verslaafden aan die troep. Aangezien mijn psychiater niet wilde meewerken aan de wijze waarop ik wilde afbouwen ben ik inmiddels bij een verslavingsarts onder behandeling. Wel helemaal aan de andere kant van t land, maar deze weet tenminste waar ie t over heeft. Van de burn out zelf heb ik geen last meer, t ging ook een half jaar heel goed, totdat ik steeds verder moest afbouwen en dus vreselijk last van ontwenning kreeg. Van t ene probleem in t andere dus.

Mirjam, vervelend dat je weer een terugval hebt. Mee zo ellendig als de vorige x. Ik denk idd dat we erg gevoelig blijven voor stress.


Geschreven door: Dennis1985 op Vrijdag 21 Juni 2019 om 14:43 Ongepaste reactie?

Hallo doorbijter,

Mag ik vragen welke pammetjes, hoe lang je geslikt hebt en hoeveel mg per dag?

Ik gebruik ze namelijk ook en heb nu temazepam 3weken achter elkaar gebruikt 10mg. Ik moet ze in principe nog 2 weken doorslikken tot het eind van m''n stage periode. Doe ik dit niet dan loop ik t risico uit te vallen en m''n diploma mis te lopen..


Geschreven door: Dennis1985 op Vrijdag 21 Juni 2019 om 15:06 Ongepaste reactie?

Heb ff gezocht. Iets heftigere en langere dosering dan ik.. Toch wel beetje angst nu haha.. Die rottige angst.. Ik was nooit bang smiley


Geschreven door: Miriam op Vrijdag 21 Juni 2019 om 18:07 Ongepaste reactie?

Hoi Doorbijter
Wat een ellende is het toch he? Van het een naar het ander. Ik slik nu ook weer 2 a 3 x per dag 10 mg oxazepam. Ben wel op eigen kracht van de AP afgekomen. Kan nu echt niet zonder en zorgt ervoor dat ik op de been kan blijven. Hoeveel oxa slikte jij als ik vragen mag?


Geschreven door: Doorbijter op Vrijdag 21 Juni 2019 om 20:21 Ongepaste reactie?

Tis zeker ellende. Ik slikte 2 mg lorazepam. Afbouwen 3x mislukt. Ben nu aan t overstappen op diazepam via die verslavingsarts. Nu dus 1,5 lora en 5 dia. Diazepam kun je makkelijker afbouwen. Ik heb er vertrouwen in dat t deze x wel gaat lukken. Maar idd elke stressbron komt nog steeds extra hard binnen.


Geschreven door: Doorbijter op Maandag 14 Oktober 2019 om 11:08 Ongepaste reactie?

Charlot, Moon, Mirjam,
Komen jullie hier nog wel eens kijken. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat. Zelf ben ik nog steeds aannt afbouwen met die pammetjes. Wat een ellende. Ben overgestapt op diazepam, dat is wat beter te doen, maar fijn is anders. Heb daar trouwens wel een heel fijn forum voor gevonden, waar ik vaak te vinden ben. Nou, wie weet leest een van jullie dit nog eens
Liefs


Geschreven door: Charlot op Zaterdag 26 Oktober 2019 om 22:31 Ongepaste reactie?

Hoi Doorbijter.
Hier gaat het wel een heel stuk beter.
Maar ik slik nog steeds antidepressiva en een rustgevend
tablet.
Ik ga hier gewoon mee door want ik doe het er goed op.
AP daar ben ik wel mee gestopt.Ook al zoveel moeite mee gehad.
Ik onderneem weer van alles en kan het ook allemaal goed aan.
Dit wil ik graag zo houden daarom stop ik niet met de medicijnen.Mijn god wat is het achteraf bekeken een afschuwelijke tijd geweest.
Wens je veel succes met afbouwen,zal niet meevallen.

Groetjes Charlot


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)