Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Emma

Geschreven op: Dinsdag 4 Juni 2019 om 13:24
Ongepast of beledigend?

Ik heb een vraag en ik hoop dat er iemand is die me kan helpen.
Drie maanden geleden heeft mijn man me verteld dat hij van me ging scheiden nu zijn we drie maanden verder en ik begin steeds meer symptomen te krijgen zoals slecht slapen, geen zin om iets te ondernemen, stemming wisselingen ect ect.
De zin om te gaan werken is er ook nog eens af omdat mijn ex- man hier werkt en zijn nieuwe vriendin ook, dus er is dagelijks een confrontatie met haar of hem.
Moet ik al deze symptomen nu wijten aan stress of is dit toch een beginnende burn-out??
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Loes op Dinsdag 4 Juni 2019 om 15:40 Ongepaste reactie?

Wat vervelend om dit te lezen. Natuurlijk zit je nu in een zeer stressvolle situatie. De scheiding is, sowieso, al een gebeurtenis met veel stress en emoties. En dan wordt je ook nog vaak geconfronteerd met je ex-man en zijn vriendin. Stress of beginnende burn-out, ik zou het niet weten. Het enigste advies, is om uit deze situatie te komen. Tja, en dat gaat zomaar niet. Ander werk zoeken? . Ik zou wel meteen langs de huisarts gaan. Die kan misschien voor jou iets betekenen. Misschien dat een verwijzing naar een psycholoog jou hulp kan bieden. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen. Het zal een moeilijke tijd zijn en waarschijnlijk ook wel even zo blijven. Maar onthoud, naar regen komt zonneschijn. En ook voor jou, zal de zon een keer weer gaan schijnen.


Geschreven door: Anneloes op Dinsdag 4 Juni 2019 om 18:29 Ongepaste reactie?


Emma, wat een nare en verdrietige situatie voor je..

Ik denk dat je (nog) geen burnout hebt, maar in het verwerkingsproces van de scheiding zit en dat gaat in verschillende fases. Ik heb iets dergelijks meegemaakt en herken de symptomen.
Ben het wel met Loes eens om hulp te gaan zoeken (zelf toen ook gedaan)
om je te begeleiden in dit proces en zo te voorkomen dat je nog dieper zakt
Tenzij jij zelf niet veel moeite hebt met de scheiding? Kan ik me niet goed voorstellen...

Veel sterkte hiermee,
Gr Anneloes


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)