Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

jennifer

Geschreven op: Woensdag 29 Mei 2019 om 17:04
Ongepast of beledigend?

hej allemaal,
na een lange strijd van 3 maanden met mijn werk ben ik in een heftige burn-out beland.. ik nu ongeveer 3 maanden thuis en probeer zo veel mogelijk mijn rust te houden.. toch merk ik dat ik voor mijn gevoel blijf hangen of heeel langzaam vooruit ga.. ik blijf moeite hebben met drukke omgevingen zoals een supermarkt en vraag me soms af of ik het wel goed doe en hoelang dit nog gaat duren.. ik ben ook erg duizelig / vlekkerig ziend en bijna altijd hoofdpijn. iemand tips voor een goede dag indeling ? do''s en don''t ? en iemand met dezelfde klachten? omdat weinig mensen in mijn omgeving het echt snappen zou wat erkenning fijn zijn.
x Jennifer 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Angelique op Vrijdag 31 Mei 2019 om 07:46 Ongepaste reactie?

Hee Jennifer,

Heel herkenbaar,! Vooral van die drukte in supermarkten etc. Bij mij ging dit in het begin ook echt niet.. ben ik wat minder moe gaat dit beter. Dus erg wisselend. Het is in iedergeval goed om een goede balans te hebben. En ook je duizeligheid herken ik en hoofdpijn (dit heb ik dan niet elke dag).
Heb je hulp?
En hoe zit jou dag er uit? Lukt het om wat activiteiten op een dag te doen?

Groetjes Angelique


Geschreven door: Jennifer op Vrijdag 31 Mei 2019 om 16:25 Ongepaste reactie?

Hej Angelique, dankjewel voor je reactie.
Ik ga een keer in de week naar een burn-out begeleider en heb een curus mediteren gedaan van 2 maanden en dat heeft Mij een zet in de goede richting gegeven. Ik ga elke dag of een stuk fietsen of een stuk wandellen in de duinen , probeer wat kleine dingetjes in huis te doen , en verder hangt het echt af hoe energiek ik wakker word. Ik heb wel gemerkt dat hele simpele dingen soms teveel kunnen zijn zelfs op energiekere dagen dat je daar later toch de prijs voor betaald.. wel probeer ik zoiezo 1 a 2 x in de week alsnog boodschappen te doen om eraan te wennen en dat gaat steeds beter .. ik heb mijn paniek aanvallen wel onder controle alleen krijg wel echt mega hoofdpijn na zon bezoek aan een drukke winkel. Ik heb ook af en toe een paardrijlesje dat geeft mij echt een boost misschien ook een aanrader voor jou om zoiets te doen
Groetjes jennifer


Geschreven door: Angelique op Vrijdag 31 Mei 2019 om 22:15 Ongepaste reactie?

Hoi jennifer,

Klinkt goed hoor hoe je bezig bent. Ik doe nu al eenn maand aan 3x in de week hardlopen. En over t algemeen voel ik mij goed en kom ik de dagen goed door. Ene dag beter als de ander. Zoals vandaag vab 14 tot 19 lekker een dagje nnaar het strand gegaan. En voel ik mij ook prima. Ik doe ook idd de boodschappen. Ik merk vooral dat ik onzeker ben geworden en soort van bang ben voor zo''n panniekaanval terwijl ik weet dat er niks ergs gebeurd. Goed dat je lekker beweegt ook. Ik heb ook een cursus mediteren gedaan en probeer nog dagelijks een oefening te doen.

Ik sta om 7 uur op en ga om half 8 ongeveer ontbijten, verder wissel ik activiteiten af en probeer ik ook wel even te liggen. Ik probeer wel sinds deze week geen dutjes te doen. Ik denk ook dat werken weer goed zal zijn uiteraad niet fulltime om een ritme te krijgen en je een beetje nuttig te voelen al doe ik elke dag wel wat. Ik ga om 22 uur half 11 naar bed.

Slaap jij wel gewoon goed?? Ik wel dat is heel fijn.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)