Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Karel81

Geschreven op: Vrijdag 3 Mei 2019 om 13:59
Ongepast of beledigend?

Hallo iedereen ,

Zijn er meer mensen die een zware burn out hebben icm een druk gezin ?
Wij hebben 3 jonge kinderen . Twee jaar geleden heb ik een zware burn out gekregen . Een burn out is zwaar , maar een burn out icm met druk gezin is dubbel zo zwaar , in mijn ogen .
Ik kan slecht tegen de prikkels . Dat blijft mij compleet uitputten . Vaak ben ik ten einde raad . Mijn contract bij m,n werkgever loopt straks af . Daar heb ik 17 jaar gewerkt smiley . Ook kan ik moeilijk thuis zijn . Omdat ik de drukte moeilijk kan verdragen . Ik voel me ook schuldig tegenover de kinderen . Een vader die vaak op de bank ligt . Altijd moe .
Echt een vreselijk drama dit .
Dan denk ik , kom ik hier ooit uit .

Zijn er meer mensen die een burn out hebben icm met druk gezin . En hoe overleven die dit ?? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: L op Vrijdag 3 Mei 2019 om 18:16 Ongepaste reactie?

Jazeker ik ken het. Ik denk ook idd dat het herstel veeel langer duurt zo. Als ik een paar dagen niet bij mn gezin ben, voel ik dat ik meer energie heb. En als ik dan weer thuiskom en de kinderen druk zijn en herrie schoppen. Dan ben ik ben ik meteen weer super moe een ruis in mn hoofd, en super geiriteerd. Vooral als mn mids snachts wakker worden waneer ik eindelijk eens wel slaap.

Maar ik heb helaas geen tips karel. We moeten het er maar mee doen. Ik wens je sucses!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)