Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Summer

Geschreven op: Zaterdag 27 April 2019 om 11:43
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal,

Zijn er mensen hier die Escitalopram gebruiken? Zo ja wat zijn jullie ervaringen? : )

Ik ben vorig jaar gestart met 5 mg en nu opgehoogd naar 10mg. Ik heb nu heel erg last van bijwerkingen, vooral moeheid. Herkent iemand dit en gaat dat nog weg? Bij 5mg had ik dat niet. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mia op Zaterdag 27 April 2019 om 17:27 Ongepaste reactie?

Hoi Summer,
Ik heb bijna 30 jaar Fluvoxamine gebruikt. Ruim 4 weken geleden in een keer overgestapt op 10mg Escitolapram. Na 3 dagen kreeg ik heeeeel erge spierspanning/pijn in nek schouders. Na 3 weken gestopt.
Nu 11 dagen verder en de spierspanning neemt af. Het kan bij mij natuurlijk ook nog een gevolg zijn van het stoppen van de Fluvoxamine.
Slik nu niets meer.
Heb van meerdere gebruikers Escitolapram gehoord over genoemde spierspanning, wellicht iets om in de gaten te houden.
Moeheid is praktisch altijd een gevolg van opbouwen en afbouwen.


Geschreven door: Summer op Zaterdag 27 April 2019 om 20:04 Ongepaste reactie?

Dankje Mia voor je reactie. Gelukkig nog geen last van spierspanning, maar wel goed om te weten : ) Hoop dat de moeheid binnenkort weggaat en dan inderdaad alleen bij de ophoging hoort.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)