Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

L

Geschreven op: Dinsdag 23 April 2019 om 22:43
Ongepast of beledigend?

Hallo,
Zijn er ook lotgenoten die moeilijk kunnen omgaan met de mensen van buitenaf? Ik zit nu 2,5 jaar thuis. En heb nog steeds het gevoel alsof mensen je voor gek verklaren. Of denken dat je depresief bent, en je zelf aan het ziek houden bent door weinig te doen. Ik hoor zo vaak, waarom ga je niet gewoon weer werken. Lekker uit je hoofd, een beetje afleiding. En zelfs mensen in de famillie die zuchten als iemand mij persoonlijk vraagt over mijn situatie op het moment. Het zelfs zo erg dat ik er maar liever niet eens meer over praat. De ene dag is de andere niet maar toch, het voelt we alsof je er alleen voor staat. Veder baal ik ook van de financiele situatie. Ik heb het altijd goed gehad met mn gezin, en ik moet nu eigenlijk wel weer gaan werken om mn huis, autos, enz te behouden. Maar ik ben er niet klaar voor om 40u mee te draaien.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: anoniempje op Zondag 28 April 2019 om 16:09 Ongepaste reactie?

hallo l
ik zit precies in het zelfde schuitje als jou behoefte aan whatsapp contact? kan erg fijn zijn een lotgenoot je bent niet de enigste !


Geschreven door: L op Zondag 28 April 2019 om 17:47 Ongepaste reactie?

Hey ja leuk, stuur me je nummer maar.


Geschreven door: anoniempje op Zondag 28 April 2019 om 17:48 Ongepaste reactie?

0616215229 gr


Geschreven door: anoniempje op Maandag 29 April 2019 om 15:35 Ongepaste reactie?

je mag me nr toevoegen hoor L

gr


Geschreven door: L op Maandag 29 April 2019 om 21:17 Ongepaste reactie?

Heb ik! Bedankt!


Geschreven door: burnouters.nl op Vrijdag 3 Mei 2019 om 08:35 Ongepaste reactie?

Voor buitenstaanders kan het lastig zijn om te zien hoe het met je gaat. Bij een gebroken been zie je gips, of een goede griep heb je koorts. Klachten bij een burn out kun je niet goed zien, daarom denken veel mensen om je heen dat het goed met je gaat. Het is belangrijk om voor jezelf grenzen te bepalen, wat je wel en wat niet doet. Deze grenzen dien je goed aan te geven, zodat jouw dierbaren deze grenzen ook kunnen bewaken. Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht hoe om te gaan met alles rondom een burn-out. www.burnouters.nl - Roderick


Geschreven door: L op Vrijdag 3 Mei 2019 om 18:21 Ongepaste reactie?

Klopt dat snap ik. Maar niet iedereen wil dat snappen. Dat is het probleem. Als niet iedereen idd ziet wat er aan de hand is, denken ze al vaak dat het aanstellerij is. Dus waneer je het aangeeft moet je ook serieus genomen worden. Anders heeft grenzen aangeven weinig zin.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)