Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Spring

Geschreven op: Zaterdag 20 April 2019 om 10:28
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal, sinds gisteren deze website gevonden en ik lees veel herkenning. 3 jaar terug heb ik een uitputtingsdepressie gehad. Vorig jaar bevallen van ons 2e kindje na een hele zware zwangerschap, ik was enorm ziek (HG) en ben meerdere malen opgenomen geweest vanwege uitdroging. Daarna een onrustige baby. Heel weinig slaap gehad, uren staan wiegen om te troosten. Partner vaart dus ik kwam er na 3 maanden weer alleen voor te staan, mijn contract was niet verlengd dus de druk voor een nieuwe baan kwam ook weer opspelen. Nieuwe baan gevonden, die ik echt geweldig vind maar in februari ging het mis. 2x buikgriep gehad en het lijkt alsof ik sindsdien weer ben ingestort.
Heb allerlei lichamelijke klachten waar ik enorm angstig van wordt en paniekaanvallen van krijg. Zoals:
Maagklachten
Pijn tussen schouderbladen
Pijn onderrug
Spierpijn overal
Opeens erge hoofdpijn met momenten
Daarbij ben ik erg snel geÔrriteerd, enorm vergeetachtig en gewoon niet gezellig.
Ben al naar de huisarts geweest en hij gaat me wel onderzoeken op een bacterie voor mijn maag en heb omeprazol gekregen. Mocht dit niet helpen ga ik door naar de MLD arts. Ook heb ik oxamzepan gekregen voor de paniek, maar nog niet ingenomen. Zit even met mn handen in het haar, oja afspraak bij psycholoog gemaakt maar kan pas over 4 weken.
Hoop hier mensen met herkenning te vinden, zijn er mensen met soortgelijke klachten of verhaal?

Alvast bedankt voor je reactie  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Loes op Maandag 22 April 2019 om 11:05 Ongepaste reactie?

Vele van ons hebben deze klachten. Wel zullen we ieder ons eigen verhaal hebben. Balen, Spring. Door hulp te zoeken, ben je al op de goede weg. En herstel zal met pieken en dalen gaan. Heel veel sterkte en beterschap.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)