Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Loren

Geschreven op: Woensdag 17 April 2019 om 13:51
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal,

Eigenlijk heb ik een vraag nav mijn klachten en het gesprek met de praktijkondersteuner.
Ik heb 7 maanden geleden een dochter gekregen, echt een heerlijke meid. We hebben niks te klagen, op af en toe een korte nacht na, maar dat hoort erbij. Ik werk 3 dagen in de week in een assistent leidinggevende functie.

De laatste 2 maanden heb ik er dagen tussen zitten dat ik me helemaal niet fijn voel. Ik ben dan erg emotioneel en heb meerdere huilbuien per dag, niet precies wetende waarom.Daarnaast ben ik moe. Ook als ik wel een nacht goed geslapen heb. Ik ben ook enorm prikkelbaar. Er hoeft maar iets te gebeuren of ik schiet uit mijn slof of wordt geÔrriteerd. Niet echt leuk voor mijn partner ook. Ook zijn er dagen dat ik me ontzettend gestresst en opgejaagd voel. Alsof er een soort vuurbal in mijn lichaam zit die oplaait.

Op een gegeven moment ben ik naar de HA gegaan en zij heeft mij doorgestuurd naar de praktijkondersteuner. Zij zegt dat ik moet beginnen met het verhaal te delen met anderen (vriend/vriendin enz). Ik heb daar alles huilend verteld. Maar sindsdien voel ik me best oke. Dit is nu 6 dagen geleden. Nu denk ik dus, is er wel echt iets met mij aan de hand? Want ik voel me nu al een paar dagen redelijk goed. Ik heb geen huilbuien meer gehad bijvoorbeeld.

Mijn vraag is eigenlijk, kan het zo zijn dat je (bijna) overspannen bent maar dat je wel een aantal goeie dagen kunt hebben zonder klachten?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Groetjes,
Loren 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)