Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lila1997

Geschreven op: Woensdag 3 April 2019 om 17:40
Ongepast of beledigend?

Dag iedereen,

Ik zit nu ong 8 maanden thuis met een pittige burn out... ik merk aan mezelf dat ik TE erg bezig ben met dat alles zsm goed moet zijn.
Nu hoop ik dat iemand het volgende herkend; ik probeer nog wel eens mijzelf te mastruberen eigenlijk heel geforceerd omdat ik so graag dat lekkere gevoel wil bereiken. Dat kost heel veel moeite en energie en als het al lukt dan duurt het 1 min. Omdat dat het enige is wat me nog even een goed gevoel geeft ofzo? En achteraf denk ik waar ben ik nou eigenlijk mee bezig want ik forceer mijzelf ontzettend. En dit is met meerdere dingen zo. Omdat ik zo graag iets wil voelen.. hoop dat iemand het wellicht herkend..
Verder voel ik me nog steeds enorm rusteloos gespannen en denk bijna wel eens hoe voelt het nou eigenlijk om “normaal” te zijn? Omdat ik al jaren in een overlevingsmodus heb gezeten..
Hoop op reacties want word soms zo moedeloos van mezelf

Lila 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Woensdag 3 April 2019 om 20:20 Ongepaste reactie?

Herkenbaar, op mn ergste dieptepunt kon ik niet eens meer klaarkomen. Google maar eens op anorgasmia. Verder zorgt een orgasme voor adrenaline en een opgewonden gevoel wat er weer voor zorgt dat je verder uitgeput raakt.


Geschreven door: Lila1997 op Donderdag 4 April 2019 om 03:07 Ongepaste reactie?

Dank voor je reactie, ik heb het gelezen.. en het is zeker waar wat je zegt.. smiley voel je je al wat beter?
Ik merk dat ik teveel ermee in me hoofd mee bezig ben en dat ik MOET genieten en ontspannen waardoor het totaal averechts werkt.


Geschreven door: Anoniem op Donderdag 4 April 2019 om 19:04 Ongepaste reactie?

Ik ben met vallen en opstaan al bijna 4 jaar burn-out. Heel lang was ik me niet bewust van de oorzaak. Hier ben ik met behulp van een psycholoog achter gekomen. Ik slik nu een jaar antidepressiva en werk alweer fulltime maar ik moet geregeld nog dingen afzeggen en hele weekenden op bed liggen. Als ik teveel alcohol en koffie drink krijg ik weer heftig klachten. Genoeg en diep slapen zijn essentieel om te herstellen en proberen de balans te bewaren op je werk en in je sociaal leven


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)