Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marion

Geschreven op: Maandag 1 April 2019 om 18:22
Ongepast of beledigend?

Kan je lichaam ook een burn-out hebben terwijl je verder gaat met je dagelijkse bezigheden?

(wel op beide vlakken klachten maar vooral geen energie meer en fysieke klachten)

Een hulpverlener heeft tegen mij gezegd dat zolang ik mijn bed nog (ook al is het met heel veel moeite en duurt het heel lang) uit kan en mijn werkplek nog kan betreden geen burn-out is. Wel zit ik duidelijk op het randje.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Eduard op Maandag 1 April 2019 om 21:25 Ongepaste reactie?

Hoi Marion, dan zou het meer overspannen zijn maar ik zou niet het randje gaan opzoeken, nu kun je nog je rust nemen en herstellen.


Geschreven door: W op Maandag 1 April 2019 om 22:09 Ongepaste reactie?

Pas goed op want alle signalen zijn er. Wat belangrijk is dat jij een grens trekt. Wanneer ga je naar je lijf luisteren


Geschreven door: Marion op Maandag 1 April 2019 om 22:41 Ongepaste reactie?

Eduard en W Jullie vatten de koe bij horens. Stoppen en rust nemen is meteen mijn grootste probleem. Mijn wilskracht is mijn grootste kracht maar nu ook mijn valkuil. Ik wil doen wat ik zou moeten kunnen. Ik wil presteren en ik wil mijn klas (ben lerares) niet zomaar in de steek laten. Ik kan mezelf en alles om mee heen hiervoor wegcijferen. Ik moet en zal. Ik kan zelf niet stoppen. En in die situatie bevindt ik mij intussen al een half jaar. Dat terwijl mijn lichaam schreeuwt om aandacht en rust. Ik zou zo graag willen toegeven en denk elke keer nu ga ik het doen. Ik zie mezelf vele steken laten vallen, geen controle meer hebben over alle bezigheden en alles kapotmaken wat ik op mijn weg tegenkom. Maar elke dag sta ik weer op en ga ik er weer mee verder.


Geschreven door: Eduard op Dinsdag 2 April 2019 om 20:50 Ongepaste reactie?

Hoi Marion,

Je bent een klassiek voorbeeld van iemand die straks een burn-out heeft. Je bent plichtsgetrouw, veel verantwoording willen nemen en jezelf wegcijferen voor andere. Allemaal wel goede eigenschappen maar de belangrijkste is aan jezelf denken.

Je moet nu echt gaan accepteren dat je in deze situatie zit en je echt moet zorgen voor rust anders ben je straks nog verder van huis, nu kun je het nog beperken, doe het echt! Neem je rust, niemand zal het je kwalijk nemen en uiteindelijk ben je weer sneller terug op je oude niveau, doe je het niet dat kan het erg lang gaan duren!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)