Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

johnq

Geschreven op: Vrijdag 29 Maart 2019 om 16:10
Ongepast of beledigend?

hallo lotgenoten, ik ben zo verschrikkelijk hopeloos, zit al ruim 2 jaar thuis nadat ik voor de 2e keer een burnout heb opgelopen, zou zo graag me spullen willen pakken en ergens naartoe gaan waar mensen zijn die deze verschrikkelijke ziekte snappen, heb het hele ggz traject al geprobeerd en zelfs opnames overwogen maar daar gooien ze alles op het psychische terwijl voor mijn gevoel dit echt 80% lichamelijk is en 20 % geestelijk.


heeft er iemand een suggestie hoor het het heel graag een woongemeenschap of rustoord of iets dergelijks deel je ervaring ,wordt heel er gewaardeerd zie echt geen uitweg meer en kan het alleen thuiszitten ook niet meer verdragen HELP! 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: johnq op Vrijdag 29 Maart 2019 om 16:58 Ongepaste reactie?

ben ook erg benieuwd of er lotgenoten zijn in de regio den haag ,pijnacker nootdorp,delft.
het voelt namelijk alsof ik de enigste op de wereld ben die zo diep zit laat gerust een berichtje achter


Geschreven door: Bram81 op Vrijdag 29 Maart 2019 om 19:15 Ongepaste reactie?

Hoi,

Hier een lotgenoot&
128521; . Ik heb ook een 2e burn out waar ik al 1,5 jaar in zit . Dat gaat samen met extreme vermoeidheid, hoofdpijn , angstaanvallen en depressies. De reguliere hulp zoals de ggz snap hier helemaal niks van . Heel frustrerend . Ook de huisarts en arbo arts , naar mijn ervaring , weten slecht wat ze hier aan moeten doen. Echt een tekort koming van de reguliere hulp . Je zult zelf op internet moeten zoeken naar hulp. Dan kom je al snel bij burn-out coaches terecht zoals Bo-fit en Ruudmeulenberg. Hun pakken de burn out aan door veel buiten te zijn . Ik heb dit wel overwogen , maar toch niet gedaan .
Ook kan je overwegen naar een burn out kliniek te gaan : u-center
Dit wordt vergoed door je ziekenfonds. Je hebt alleen een eigen bijdrage aan de kliniek van €5000 &
128563;. Dat vond ik iets te veel .
Nu heb ik me aangemeld bij een andere kliniek : ggz sterk in Meerlo
Dit is voornamelijk ook voor de andere klachten die ik heb gekregen door de burn out. Zoals de depressie en angstaanvallen . Dit wordt wel voorlezing vergoed . Dat is 9 weken intern . Het is geen rusthuis . Maar door structuur te krijgen in je dag , is dat ook zeker dan de hele dag in je bed te liggen .En je krijgt goede professionele hulp ( hoop ik )
Heel veel sterkte


Geschreven door: Bram81 op Vrijdag 29 Maart 2019 om 19:18 Ongepaste reactie?

Hoi

Er staan rare cijfers in Mn bericht zie ik. Dat met 128 en zo weet ik niet waar dat vandaan komt. U-center kost dus €5000 .


Geschreven door: Demi op Vrijdag 29 Maart 2019 om 19:26 Ongepaste reactie?

Hallo Johnq,

Ik weet niet of ik de ziekte snap...maar wel rot dat je je zo rot voelt.
Ik heb het ook erg lichamelijk en voor is na 4 jaar nog steeds de acceptatie erg moeilijk van is hwt een BO.

Was dat bij jou wel mwteen duidelijk en wat voor lichamelijke klachten heb je? De angst die erbij komt kijken is ook vreselijk. Ook vind ik het een erg eenzame weg, want voor iemand die het niet heeft meegemaakt weetniet hoe erg het is.

Vanmiddag zat ik op een verjaardag en werd er nog erg lacherig gedaan over BO ik heb mij wijselijk stil gehouden.
Moet eerlijk zeggen dat ik voor die tijd wel hetzelfde dacht. Paar weekjes rust en dan ben je erweer.

Helaas heb ik geen tips voor je, maar goed dat je om hulp vraagt.

Zoek nog steeds naar herkenning wat betreft lichamelijke klachten.

Voel mij vaak ook schuldig van die ik niet genoeg mijn best...

Groetjes Demi


Geschreven door: johnq op Zondag 31 Maart 2019 om 16:13 Ongepaste reactie?

hallo bram, ik herken mezelf voor 100% in jou verhaal, heb ook contact met bofit en ruud meulenberg gehad en dat was inderdaad therapie in de buitenlucht.ben erg benieuwd hoe het je straks afgaat op een paaz afdeling, ik heb nu een behandeling gestart bij the home clinic maar vrees dat ik het toch in een opname zal moeten doen vooral door de eenzaamheid en isolatie.
zou ik contact met je kunnen nemen over je ervaring in een opname?


Geschreven door: Opname op Maandag 1 April 2019 om 10:45 Ongepaste reactie?

Hier nog een lotgenoot die ook al bijna 2 jaar thuis zit zonder enige vooruitgang, heel veel lichamelijke klachten spierpijn misselijk extreme oververmoeidheid en sinds een half jaar ook depressief zit ook erg te twijfelen om me op te laten nemen maar wat jij zegt bram het is geen rusthuis ben ook erg benieuwd naar jou ervaring hiermee.. hebben jullie john en bram nog enige kwaliteit van leven? En slikken jullie medicatie?


Geschreven door: Opname op Maandag 1 April 2019 om 10:45 Ongepaste reactie?

Hier nog een lotgenoot die ook al bijna 2 jaar thuis zit zonder enige vooruitgang, heel veel lichamelijke klachten spierpijn misselijk extreme oververmoeidheid en sinds een half jaar ook depressief zit ook erg te twijfelen om me op te laten nemen maar wat jij zegt bram het is geen rusthuis ben ook erg benieuwd naar jou ervaring hiermee.. hebben jullie john en bram nog enige kwaliteit van leven? En slikken jullie medicatie?


Geschreven door: Birgit op Maandag 1 April 2019 om 11:36 Ongepaste reactie?

Kan mijn bericht niet terug vinden op jullie lotgenoten berichten


Geschreven door: Birgit op Maandag 1 April 2019 om 11:44 Ongepaste reactie?

Hallo lotgenoten, mijn naam is Birgit, ik heb al meer dan 2jaar een burn out. Wat is dat zwaar en eensam. Ik woon alleen. Wat ik moelijk vind zijn de wisselende stemmingen. Soms voeld het zo hoopelos. Ook het zoeken naar goede hulp is een heele opgave. Ben het van daag weer eens goed zat. Wie weet een goede kundige hulpverlening in Den haag?


Geschreven door: Patq op Maandag 1 April 2019 om 12:11 Ongepaste reactie?

Hallo birgit, wat herkenbaar ik heb hetzelfde ook al 2 jaar een burnout ook superhopeloos en goede hulp valt echt tegen en ik woon ook alleen.. heb je behoefte aan contact over deze rot ziekte kan je ook je nummer naar me e-mailen praat wat makkelijker

Groetjes patrick


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)