Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Angelique

Geschreven op: Maandag 4 Maart 2019 om 17:41
Ongepast of beledigend?

Hoi, weet iemand een goede coach/psycholoog in de omgeving t'' Gooi? Voor overspannen/burnout klachten.
Tips zijn van harte welkom. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gijsbert22 op Maandag 4 Maart 2019 om 22:50 Ongepaste reactie?

Hoi,

Bofit Coach Burn-out begeleiding


Geschreven door: Angelique op Dinsdag 5 Maart 2019 om 09:06 Ongepaste reactie?

Hoi Gijsbert,

Heb jij hier zelf ervaring mee? En hoe zijn je ervaringen?

Groetjes


Geschreven door: Denise op Dinsdag 5 Maart 2019 om 09:41 Ongepaste reactie?

Hoi Angelique,

Ik heb zelf super goede ervaring met coach van CSR Centrum. Die zitten over het hele land. Via hun website kun je zien of er een coach bij jou in de buurt zit. Ook heel interessante leesmateriaal te vinden op hun website.

succes


Geschreven door: Angelique op Dinsdag 5 Maart 2019 om 12:42 Ongepaste reactie?

Dankje Denise,

Ik heb inmiddels een interessant artikel gelezen op de site. Ik hoop dat morgen mij eindelijk de diagnose overspannen geeft en ik een verwijzing kan krijgen. Want zo schiet het niet op!

Hopelijk voel jij je door coaching al wat beter smiley


Geschreven door: Denise op Dinsdag 5 Maart 2019 om 14:06 Ongepaste reactie?

Hoi Angelique,

De meeste coachtrajecten wordt niet vergoed. Ik heb het geluk dat mijn werkgever het betaalt.
Ik heb heel diep gezeten, maar voel me enorm gesteund en geholpen door dit traject.

Een traject bij een psycholoog wordt wel vergoed, maar dan moet je huisarts je doorverwijzen. Alleen lukt dat niet met de diagnose burnout. Dan moet je iets van depressie, angststoornis of zoiets, maar daarvoor zou ik goed in overleg met je huisarts gaan.
Ik heb eerst gesprekken gehad met een psycholoog toen ik echt helemaal er doorheen zat. Pas later volgde het coachingstraject.

groetjes en succes


Geschreven door: Dirk op Dinsdag 5 Maart 2019 om 19:26 Ongepaste reactie?

Dokter Juriaan. Veel coaches en psychologen versleten, maar dit is echt een legend. Zit in Naarden Vesting. Niet twijfelen, doen. Google even en lees wat artikelen over zijn visie.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)