Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jeroen

Geschreven op: Maandag 4 Maart 2019 om 13:03
Ongepast of beledigend?

Beste allemaal,Graag wilde ik mijn verhaal kwijt om andere lotgenoten te informeren en om bevestiging† te zoeken bij andere lotgenoten om te kijken 0f mijn klachten ook bij jullie voorkomen.

Het begon allemaal 6 maanden geleden t poen ik ineens een steek in mijn hoofd voelde. Ik raakte langzaam in paniek en werd alleen rustig als ik een glaasje bier dronk. Dit gebeurde dan ook steeds regelmatiger. Tot het in een keer echt klapte en ik een soort waas in mijn hoofd kreeg. Ik zag niet meer helder en kon al zeker niet helder meer denken. Alles leek een grote waas te zijn.Vanaf deze dag is alles snel bergafwaarts gegaan .† Mijn grootste problemen lagen voor mijn gevoel in mijn geheugen. Ik kon niks meer onthouden. Wist niet meer goed welke visite de dag ervoor was geweest en kon ook mijn dagbesteding s avonds niet meer goed herinneren. Als ik s avonds in bed lag voelde ik mijn hersens trillen ter hoogte van mijn slaap. Ook lijkt het s avonds alsof iemand mijn hersens vast heeft en erin knijpt

Ondertussen zit ik al een tijd bij de psycholoog en die zegt dat ik door.mijn burn out een paniekstoornis heb ontwikkeld. Toch blijf ik elke dag nog bang dat het iets ander is en langzaam aan mijn hersens steeds verder achteruit gaan.Ik hoop via deze weg andere mensen te ontmoeten die een soortgelijke symptomen

M.v.g. Jeroen  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: W op Vrijdag 8 Maart 2019 om 22:01 Ongepaste reactie?

Ik heb nu al jaren een vergiet in plaatst van hersenen die het doen. Is echt een burn-out dingetje.
Sterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)