Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Laartje

Geschreven op: Zondag 24 Februari 2019 om 11:58
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal,

ik ben ten einde raad en hoop dat iemand mij advies kan geven. Ik heb sinds een jaar een burn out, heb in totaal 3 maanden thuis gezeten en ben toen weer op advies van de arbo arts gaan werken. eerst ochtenden en toen middagen erbij opgebouwd. Aan het begin had ik wel weer zin om te gaan werken en voelde het wel goed, dat bleef een paar maanden zo tot ik weer meer verantwoordelijkheden kreeg. Ik werk nu weer volledig, maar het gaat bij mij op het moment zo wisselend, ene keer heb ik een goede dag maar er zijn meer dagen dat het niet goed gaat en ik elke keer fouten maak en het niet meer weet. Errors in mijn hoofd.. mijn werkgever snapt er niks van, want het lijkt alsof ik weer terug bij af ben. Zit erg slecht in mijn vel, en val af door alle stress, voel me elke dag leeg en moe. Zelfs in het weekend denk ik, maandag weer werken bah.. en is er paniek! Elke ochtend naar werk heb ik erge tegenzin, terwijl de dagen soms wel meevallen, heb veel gesprekken op werk en bij de arbo arts ook maar blijf laatste tijd maar op 1 niveau hangen. het voelt alsof ik tegen een muur loop en niet meer verder kan. Ik weet het gewoon niet meer en laatste tijd denk ik dat het werk misschien wel helemaal niet meer mijn ding is, vind het ook niet leuk meer en alles staat me op het moment tegen daar. Nu vraag ik me af, als ik ontslag neem.. krijg ik dan problemen met de werkgever en arbo arts? omdat ik dus nog niet beter gemeld sta.. mijn plan is om naar ander werk te zoeken en als ik wat anders heb ontslag nemen. Ik denk dat het me goed kan doen om totaal iets anders te doen en met frisse moed en nieuwe energie eraan te beginnen.

liefs L
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Zondag 24 Februari 2019 om 20:53 Ongepaste reactie?

3 maanden is veel te snel


Geschreven door: Gijsbert22 op Dinsdag 26 Februari 2019 om 14:42 Ongepaste reactie?

Mee eens , ik denk dat je nog niet goed hersteld was/bent van je burn out .
Advies : minder gaan werken , aangeven bij Arbo arts dat het niet goed gaat met je . Eerst rust en ontspanning . Herstellen van je burn out . Als je je weer beter voelt , dan pas beslissing nemen over je werk . Nooit grote beslissingen nemen als je een burn out hebt .

Sterkte ermee


Geschreven door: Laartje op Donderdag 28 Februari 2019 om 15:32 Ongepaste reactie?

Hartstikke bedankt voor je advies! Ik vind het zo lastig, vooral ook omdat ik zo graag weg wil daar.. zal eens kijken of minder werken een optie is, hopelijk wel.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)