Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Gijsbert22

Geschreven op: Zaterdag 23 Februari 2019 om 14:35
Ongepast of beledigend?

Hallo iedereen ,

Zijn er meer mensen die een burn-out hebben in combinatie met een persoonelijke dwangstoornis ??

Zo ja , hoe kom je daar uit ?

Ik heb zelf last van OCPS ( geen OCS) . Zit al 1,5 jaar in burn out . En het gaat eerder slechter dan beter . Ook veel last van angst en paniek aanvallen . Heel somber en neerslachtig . Ook soms last van huilbuien die niet te stoppen zijn . Extreem moe en daardoor slecht kunnen functioneren . Als ik s,ochtends wakker wordt dan staat mijn lijf al strak van de spanning ( cortisol ?) .

Zijn er meer mensen die dit ervaren ? En zijn er meer mensen met een persoonelijke dwangstoornis icm burn out ?

Sterkte iedereen  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Lou op Donderdag 28 Februari 2019 om 21:41 Ongepaste reactie?

Herkenbaar.. ik weet niet of ik zou zeggen dat ik een dwangstoornis heb. Kan je een voorbeeld noemen van wat voor soort dwang je hebt?
Ik zit nu ruim 5/6 maanden thuis en schiet bij mij ook niet op. Wakker worden van elk geluidje, extreem moe, niks willen en kunnen, futloos etc etc. Maar wat ik heel erg doe (dwangmatig dus) is mezelf op een bepaalde manier douchen, altijd hetzelfde alsof me lijf een soort robotje is. Voel me ook al langer dan een jaar heel erg zelf vervreemd dat me lijf gewoon erbij bungelt. Dit is dan een voorbeeld maar zo heb ik nog talloze dingetjes die ik op bepaalde manier doe, en daarin mezelf en me eigen lijf totaal negeer of er buiten sta. Heel naar.

Ik hoop dat je hulp krijgt die bij je past, of al hebt..
sterkte!

Lou


Geschreven door: Bert op Vrijdag 8 Maart 2019 om 07:23 Ongepaste reactie?

Misschien zou je antidepressiva kunnen proberen om je uit het slob te trekken?


Geschreven door: Anneke op Woensdag 13 Maart 2019 om 21:25 Ongepaste reactie?

Hoi Gijsbert

Laat je geen dwangstoornis aanpraten.
Het hoort bij een BO. 2 jaar geleden zat ik ieder dag op deze site. Ook ik had een vette BO.
Heel herkenbaar wat jullie schrijven.
Gelukkig ben ik eruit ...na een hele lange weg.
Geduld hebben , acceptatie en hard werken aan jezelf .
Geloof mij....het komt goed .....


Geschreven door: Anneke op Woensdag 13 Maart 2019 om 21:28 Ongepaste reactie?

PS: laat je vooral niet volstoppen met pillen. Ga naar de oorzaak niet naar de gevolgen ...je moet er dwars doorheen niet omheen.


Geschreven door: Gijsbert22 op Woensdag 20 Maart 2019 om 16:34 Ongepaste reactie?

Bedankt voor de reacties


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)