Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lou

Geschreven op: Dinsdag 19 Februari 2019 om 17:29
Ongepast of beledigend?

dag iedereen.

Ik zit sinds september thuis met een burn out. Ik ben 21. Het ging al jaren niet goed, heel snel moe,flauwvallen, hartkloppingen etc..
ik weet niet of er mensen het herkennen maar soms denk ik echt dat ik gek word, als ik nadenk over mijn situatie. Dat niks echt tot me doordringt, als ik informatie zie of lees voelt het alsof het niet echt binnekomt. En dat heb ik ook vaak als ik bijv. Buiten wandel. Alsof ik niet echt besta ofzo.. veel lichamelijke en psychische klachten wat een enorm zwart gat is dit. Nergens zin in, liefst lig ik hele dag in bed. Ik vind het heel heftig, Vooral de dissociatie, het niet echt doordringen van de buitenwereld en Soms zelfvervreemding. Herkenbaar voor iemand?

Sterkte iedereen.

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Pat27 op Vrijdag 22 Februari 2019 om 15:05 Ongepaste reactie?

Hoi,

Ja, in jou klachten herken ik ook veel van Mn eigen klachten. Ik zit 1,5 jaar nu in een burn-out . Ook ervaar ik dit als een zwart gat . Je lichaam en geest werken niet meer mee. Totale paniek daardoor . Veel angst en spanningsklachten . Ook ben ik bang de totale controle over mezelf kwijt te raken . Of je inderdaad gek aan het worden bent.

Heb je hulp gezocht voor je klachten ?

Sterkte !


Geschreven door: Lou op Donderdag 28 Februari 2019 om 21:45 Ongepaste reactie?

Dag pat, wat naar om te horen.. heb je hulp?

Het is inderdaad een enorm zwart gat en ik vind het moeilijk om me er volledig in te laten vallen.. ik probeer er soms nog tegen te vechtend helaas ben ik er dwangmatig en dat zit ook echt niet mee. Ik weet niet zo goed meer wat het betekend om me goed te voelen, ik loop al zolang met spanning in me lijf het is normaal geworden... en dat bang zijn om gek te worden heb ik ook heel erg.. en die vervreemding van alles verschrikkelijk.. echt een gat. Ik heb fysio gehad en loop bij eenpsych. Niet het gevoel alsof ik verder kom dus ik ga wellicht met een burn out coach aan de slag..
ik hoop dat je een oke dag heb gehad.
Sterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)