Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Eduard

Geschreven op: Vrijdag 15 Februari 2019 om 18:26
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Erg mooi al deze verhalen te lezen, ben niet de enige. Ik heb ook last van BO klachten. Ik wil graag d.m.v. bewegen beginnen met runningTherapie.

Iemand hiermee ervaring? Ik ga dit doen samen met een begeleider.

https://www.runningtherapie.nl/
!:wat-is-runningtherapie 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Heleen op Zondag 17 Februari 2019 om 11:03 Ongepaste reactie?

Hoi Eduard,

Heb zelf geen ervaring met ‘running therapie’ , maar was altijd veel aan t sporten omdat ik dacht daarmee de stress te lijf te gaan. Totdat ik erachter kwam dat ik eigenlijk heel moe was en mijn lichaam rust moest gunnen. Sporten kan heel goed werken om depressieve klachten te verminderen, maar blijf naar je lichaam luisteren.


Geschreven door: Eduard op Zondag 17 Februari 2019 om 15:28 Ongepaste reactie?

Hoi Heleen,

Bedankt voor je reactie. Ik begrijp het, wil teveel doen. Rusten, rusten... wat deed jij nog wat betreft bewegen?


Geschreven door: Anoniem op Donderdag 21 Februari 2019 om 19:47 Ongepaste reactie?

Domste wat je ooit kan doen


Geschreven door: Eduard op Donderdag 21 Februari 2019 om 21:43 Ongepaste reactie?

Waarom is dat dom Anoniem ?


Geschreven door: W op Vrijdag 22 Februari 2019 om 13:33 Ongepaste reactie?

Eduard, het is niet dom. Maar waar je op moet letten is dat je niet tot het uiterste gaat met sport. Je moet zorgen voor voldoende balans tussen sport en rust. Dat betekend dat je langzaam aan en niet zo ver kan gaan. Je mag jezelf echt niet te veel vragen, dus echt niet met een supermogendheid hartslag aan de gang.
Vraag je begeleider of hij ervaring heeft met burn-out.
En let op jezelf


Geschreven door: W op Vrijdag 22 Februari 2019 om 13:34 Ongepaste reactie?

Super hoge hartslag


Geschreven door: Eduard op Vrijdag 22 Februari 2019 om 15:23 Ongepaste reactie?

Hoi W, bedankt voor je toelichting. Daarom ga ik ook runningtherapie doen, dit is onder begeleiding van een coach die daarin is opgeleid. Dus eigenlijk een privecoach, ik ga met hem alle trainingen doen en hij controleert mij op mijn hartslag etc. Hij heeft ervaring in met klachten zoals burn-out, depressie etc.

Dus ik vond het wel slim om het zo te doen ;-)

http://www.runningtherapie-nederland.nl/over-runningtherapie


Geschreven door: Bert op Vrijdag 8 Maart 2019 om 07:26 Ongepaste reactie?

Ben je al geweest Eduard? En wat is je ervaring?


Geschreven door: Eduard op Vrijdag 8 Maart 2019 om 16:32 Ongepaste reactie?

Hoi Bert, toevallig net terug van de eerste training.

Was wat gespannen omdat al alleen een rondje wandelen veel moeite kost dus heel de dag al wat stress maar eenmaal begonnen ging het eigenlijk erg goed. Uiteindelijk heel de training gedaan en blij verrast dat het zo goed ging.

Lekker buiten, was goed weer en met een persoonlijke coach erbij is echt heel erg stimulerend, ik denk als ik alleen was gegaan dit echt niet had kunnen doen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geļndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiėnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)