Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Joyce

Geschreven op: Zondag 27 Januari 2019 om 11:00
Ongepast of beledigend?

Goedemorgen,

Vorig jaar in oktober ben ik halve dagen gaan werken, per 1 november zit ik hele dagen thuis, reden burn out.

Al ruim 12 jaar zorg ik voor mijn 3 kinderen, ik werk 3 dagen per weerk en daarbij doe ik ook nog nevenactiviteiten waardoor ik 35 uur per week werk.

Ik heb mij zelf nooit belangrijk gevonden en zorg altijd voor iedereen behalve voor mijzelf.

In 2009 ben ik ook al een keer ingestort en heb ik thuis gezeten toen werd ik ook best wel opgejaagd door mijn werk, nu lijkt dat wat beter te gaan.

Aangezien ik geen partner heb kan ik ook niet goed ventileren, alhoewel dat kan bij vrienden of vriendinnen doe ik dat toch minder, ook niet altijd zin in...

De periode dat ik thuis zit...heb ik mij nog niet erg veel goed gevoeld, en het energielevel is erg laag, afgelopen week ging het wel wat beter maar dan moet je weer opletten dat je niet teveel gaat doen want dan word je afgestraft...

Ik had ook allerlei lichamelijke klachten, die zijn nu wel minder sommigen blijven.

Ik merk aan mijzelf dat ik eigenlijk nergens meer zin in heb als er iets van mij verwacht wordt, wel als ik zelf iets besluit.

Ik heb wel hulp gezocht, psycholoog, zij is fijn.

Ik mis eigenlijk gewoon iemand om mee te praten, of mensen die herkennen wat ik voel... ik voel me soms ook best somber, hoort dit er ook bij of is dat dan weer meer een depressieve neiging?
Ik heb werkelijk geen idee soms wat ik met mij zelf aan moet. Dan rommel ik maar wat aan...dat is mijn gevoel. Niet wetende waar je wel of niet goed aan doet.

Ik zou het fijn vinden om wat reacties te krijgen, dit is natuurlijk maar een flarde wat ik vertel...

Het is ook jammer dat er niet echt chatgelegenheden zijn of iets met lotgenoten, zijn die er wel dan hoor ik het graag..

Fijne zondag groetjes van mij!!!!! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Heleen op Zaterdag 2 Februari 2019 om 11:33 Ongepaste reactie?

Hoi Joyce, ik kan me voorstellen dat je graag je problemen deelt. Overigens zijn goede vrienden daar ook voor. Of ze vangen een keer je kinderen op en gaan wat leuks met ze doen.
Je gaat in ieder geval naar psycholoog en misschien kun je een soort van dagboek bijhouden dan krijg je wat meer inzicht. Probeer een planning voor de dag te maken. Als je naar je lichaam luistert voel je al snel wat wel en niet gaat. Probeer ook niet te streng te zijn voor jezelf.
Er is ook een Facebookpagina van deze groep misschien heb je daar wat aan. Je bent niet alleen; er zijn ontzettend veel mensen met een burn-out. Zorg goed voor jezelf

Sterkte Heleen


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)