Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lia

Geschreven op: Zondag 16 December 2018 om 21:52
Ongepast of beledigend?

Dag lotgenoten,

Al enige tijd loop ik rond met burn-out symptonen. Ik ben bij de POH geweest voor hulp en die constateerde van de week dat ik nu de laatste 10% reserve-energie aan het opmaken ben. Zoveel als ik in de afgelopen weken kon denken en vastlopen in mijn hoofd, zo weinig zinnigs komt er nu nog uit. Het is veranderen of wachten tot instorten. Nu lukt veranderen me niet maar ben ik erg bang dat als ik terugkijk naar hoelang ik erover gedaan heb om de klachten op te bouwen dat ik toch net genoeg energie uit sommige momenten haal om op dit randje te blijven hangen en dus door te blijven ''rotzooien'' zoals ik het maar even noem (werken, ziek zijn, presteren, deadlines halen, stomme fouten maken enz. Enz.) Heeft iemand hier een ervaring mee die hij of zij wil delen? Mischien slaap ik weer iets rustiger als ik weet dat het tij gauw zal keren ofzo... natuurlijk wil niemand instorten, maar ik krijg geen hulp meer om de knop om te zetten naar verandering. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Toch veranderen op Maandag 17 December 2018 om 22:44 Ongepaste reactie?

Hoi, ik denk dat je in een lastige periode zit maar dat je er toch echt zelf verandering in aan moet brengen. Jij bent de enige die dat kan doen.
Dat betekent simpelweg dat je andere keuzes zal moeten gaan maken. Minderen vooral en kijken waar je energie uit haalt en waar niet. Als je zo doorgaat stort je op een dag echt in en dan duurt het herstel proces vele malen langer dan nu ingrijpen. Keuzes maken dus.
Sterkte


Geschreven door: Anoniem op Donderdag 20 December 2018 om 15:07 Ongepaste reactie?

Als je met hetzelfde patroon blijft doorgaan zoalse nu bezig bent blijft het dweilen met de kraan open. Los van het risico op angststoornissen, depressies en psychoses. Ik was zon zelfde type als jij, altijd presteren en nergens bang voor tot ik als volwassen vent savonds voor Mn ouderlijk huis stond omdat ik paniekaavallen in mn eigen bed kreeg. Sterkte!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)