Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Haaruitval

Geschreven op: Maandag 10 December 2018 om 12:12
Ongepast of beledigend?

Hoi iedereen,

Ik heb sinds ik in deze crisis ben beland ontzettend veel haaruitval. Zou dit door de stress en medicatie kunnen komen. Zijn jullie hier bekend mee? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mat op Maandag 10 December 2018 om 15:21 Ongepaste reactie?

Beste,

Het fenomeen haaruitval bij een dergelijke crisis doet zich inderdaad vaker voor. Stress kan dit heel goed veroorzaken, medicatie kan ook nog een handje meehelpen. Dus heel herkenbaar. Mijn haar groeit minder snel sinds de crisis.

Groeten,

Maarten


Geschreven door: Mensje op Donderdag 13 December 2018 om 12:54 Ongepaste reactie?

beste,

Ook ik heb last gehad van haaruitval door stress. Het gaat nu een half jaar weer iets beteer met me en merk dat ook mn haar het weer beter doet.
Stress is echt killing voor je haar


Geschreven door: Haaruitval op Donderdag 13 December 2018 om 15:51 Ongepaste reactie?

Ja vind het heel vervelend. Hou ik nog wel haar over straks


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)