Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Trillende handen

Geschreven op: Dinsdag 20 November 2018 om 20:52
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten,

Zoals mijn gekozen naam al verraad heb ik sinds een aantal maanden last van trillende handen. Dit is begonnen in de zomer tijdens een zeer angstige en stresvolle periode waarin ik flink overspannen ben geweest. Ondertussen gaat het gelukkig beter maar blijf last houden van trillende handen en spierschokjes in mijn benen. Herkent iemand dit en zijn er tips om hiervan af te komen?

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: caramel op Woensdag 21 November 2018 om 08:47 Ongepaste reactie?

Dag Trillend handje,

Hoe is het dan nu met je overspannenheid? weet je goed te doseren en je rust momenten te nemen? Zelf heb ik er in mijn begin van de B.O. veel last van gehad, als het nu weer begint weet ik dat ik de verkeerde kant op ga. Iedere ochtend en avond gebruik ik magnesiumolie ( de supplementen kan ik niet tegen en olie wordt meteen opgenomen zonder je maag/darm te belasten) Buiten het feit dat het goed voor je slaap is geeft het ook rust aan je zenuwen en je spieren komen er van tot rust.

smiley


Geschreven door: Trillende handen op Donderdag 22 November 2018 om 21:52 Ongepaste reactie?

Hoi caramel,

Over het algemeen gaat het goed, werk weer oaar uurtjes per dag en krijg genoeg slaap en rust, al mijn andere klachten zijn wel wegetrokken mijn trillingen in mijn handen (en minder mate benen) blijven. Ik ga zeker even naar de magnesiumolie kijken!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)