Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overspannen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overspannen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Hannibal

Geschreven op: Donderdag 10 Augustus 2017 om 11:09
Ongepast of beledigend?

Ik gebruik oxazepam van het merk aurobindo.. dit werkt goed.. ik hen vandaag nieuwe oxazepam gekregen van het merk accord..

Nu las ik op internet dat accord minder goed werkt dan aurobindo.
Heeft iemand hier ervaringen mee ? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Becky28 op Donderdag 10 Augustus 2017 om 12:12 Ongepaste reactie?

Ik gebruik altijd al oxazepam van het merk Accord en bij mij werken ze goed. Neem wel altijd een hele van 10 mg, want anders is het niet voldoende voor mij. Maar dat heeft denk ik met mijn klachten te maken en niet met het merk van de pillen.


Geschreven door: Hannibal op Donderdag 10 Augustus 2017 om 13:10 Ongepaste reactie?

Becky..

Wat zijn jouw klachten ? Hoe vaak / lang gebruik jij oxazepam ? Ik gebruik momenteel dagelijks 1x 10 Mg.


Geschreven door: Becky28 op Donderdag 10 Augustus 2017 om 14:39 Ongepaste reactie?

Ik heb angstklachten, onrustig in mijn lichaam en kan mijn gedachten moeilijk loslaten. Ik gebruik de oxazepam 1 pil van 10mg momenteel alleen in de avond, zodat ik rustig kan slapen. Ik gebruik oxazepam vanaf half juni. Heb de oxazepam toen het slechter ging ook wel meerdere keren per dag geslikt.

Waarvoor gebruik jij de oxazepam Hannibal?


Geschreven door: Hannibal op Vrijdag 11 Augustus 2017 om 09:57 Ongepaste reactie?

Ik gebruik de oxazepam voor de dezelfde klachten als jij. Angstig, onrustig , gejaagd en blijven piekeren / malen.

Ik heb vandaag voor de eerste maal de accord gebruikt. Merk dat ik er anders reageer dan op de Aurobindo. Ben wat meer zweverig / afwezig..
Bij aurobindo werd ik alleen rustiger, verder niets..

Ik neem in de ochtend, na het opstaan, 10 Mg . Kan dan goed dag door komen. Verder heb ik ook nog 40 Mg fluoxetine / dag.


Geschreven door: Willem op Dinsdag 26 Februari 2019 om 14:29 Ongepaste reactie?

Hallo ik gebruik al jaren oxazepam van aurobindo
Na veel ellende met kanker heb ik erge angst en paniek aanvallen.
Andere merken heb ik veel bijwerkingen van
Nu is aurobindo gestopt met oxazepam . Leuk dat dit niet eerder aangegeven wordt . Kon ik alvast wennen aan anderen
Bedankt Aurobindo . Ik ga nu voor Mn andere medicijnen ook andere merken zoeken . Onbetrouwbaarde fabrikant
Groet


Geschreven door: Desiree op Zaterdag 2 Maart 2019 om 12:44 Ongepaste reactie?

Hallo Hannibal,

Zelf denk ik niet dat ze minder goed werken, maar het is wel zo dat het lichaam weer moet wennen aan een ander merk omdat de hulpstoffen kunnen verschillen. Had ik met Paroxetine. Eerst van Mylan, daarna door grote leveringsproblemen van GSK. Ik merkte de eerste 2 weken dat ik veel suffer en draaierig werd, maar daarna ging dat gelukkig weg.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overspannen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)